Coffee break
Stíháme i rychlý technologický vývoj
Stíháme i rychlý technologický vývoj
Učit se a posouvat+9

Schindler CZ, a.s.

Výroba zdvihacích a manipulačních zařízení

Společnost Schindler byla založena před 150 lety ve Švýcarsku a od té doby stihla své působení rozšířit do celého světa. V Čechách patříme od roku 1993 k lídrům mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Jsme jednou z 27 firem v České republice, která získala prestižní ocenění Top Employer.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Firemní atmosféra v kostce

Schopnost pochválit73 %
Férovost77 %
Důvěra75 %
Celková spolupráce73 %

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.

Seznamte se s Danem, který u nás začínal na pozici montéra, ale dnes již sedí v Technickém operačním centru.

David u nás jako Service Leader vede skupinu servisních techniků.

David u nás jako Service Leader vede skupinu servisních techniků.

Vítejte v Schindleru... švýcarské firmě s rodinnou atmosférou a tradičními hodnotami.+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

56 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 76 %
Za moji práci mě platí slušněříká 2923 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 4938 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1915 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 2520 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 50

Pokud má člověk zájem, může využít školení - od kolegů či nadřízených, přes různá produktová školení až po online školení a kurzy (např. Percipio, Seduo apod).

doporučuje 48

Stabilitu zajišťuje fakt, že výtahy je potřeba servisovat a nově dodávat. Je potřeba technických i administrativních činností. Stabilní zázemí zahraniční společnosti.

Rozmanitou práci
doporučuje 41

Náplň práce se liší v závislosti na konkrétní pozici. Pestrá pracovní agenda. Spolupráce s různými odděleními a zákazníky.

Možnost kariérního postupu
doporučuje 35

Zvláště v pražské centrále je možné se vypracovat ze začátečnické pozice na pozice vyšší, případně vyzkoušet i jiné pozice v jiném oddělení.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Práci v mezinárodním prostředí
doporučuje 33

Možnost vzělávání s školení v jiné zemi na pobočce Schindler

Zaujala / nezaujala vás firma Schindler CZ, a.s.?