Coffee break
Stíháme i rychlý technologický vývoj
Stíháme i rychlý technologický vývoj
Učit se a posouvat+9

Schindler CZ, a.s.

Výroba zdvihacích a manipulačních zařízení

Společnost Schindler byla založena před 150 lety ve Švýcarsku a od té doby stihla své působení rozšířit do celého světa. V Čechách patříme od roku 1993 k lídrům mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Jsme jednou z 27 firem v České republice, která získala prestižní ocenění Top Employer.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Firemní atmosféra v kostce

Schopnost pochválit72 %
Férovost75 %
Důvěra73 %
Celková spolupráce71 %

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.

Seznamte se s Danem, který u nás začínal na pozici montéra, ale dnes již sedí v Technickém operačním centru.

David u nás jako Service Leader vede skupinu servisních techniků.

David u nás jako Service Leader vede skupinu servisních techniků.

Vítejte v Schindleru... švýcarské firmě s rodinnou atmosférou a tradičními hodnotami.+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

57 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 34 %
Za moji práci mě platí slušněříká 2527 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 3739 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1415 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1617 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 40

Pokud má člověk zájem, může využít školení - od kolegů či nadřízených, přes různá produktová školení až po online školení a kurzy (např. Percipio, Seduo apod).

Chci si přečíst další upřesnění od 2

doporučuje 36

Rozmanitou práci
doporučuje 29

V závislosti na oddělení nejsou definovány zodpovědnosti jednotlivých pozic, takže je často jednodušší dělat věci nad rámec povinností, než pátrat, kdo by to opravdu dělat měl.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Možnost kariérního postupu
doporučuje 25

Zvláště v pražské centrále je možné se vypracovat ze začátečnické pozice na pozice vyšší, případně vyzkoušet i jiné pozice v jiném oddělení.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Práci v mezinárodním prostředí
doporučuje 24

Možnost vzělávání s školení v jiné zemi na pobočce Schindler

Zaujala / nezaujala vás firma Schindler CZ, a.s.?