Vítejte v Schindleru... švýcarské firmě s rodinnou atmosférou a tradičními hodnotami.
Učit se a posouvat+9

Schindler CZ, a.s.

Výroba zdvihacích a manipulačních zařízení

Společnost Schindler byla založena před 150 lety ve Švýcarsku a od té doby stihla své působení rozšířit do celého světa. V Čechách patříme od roku 1993 k lídrům mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Jsme jednou z 27 firem v České republice, která získala prestižní ocenění Top Employer.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Učit se a posouvat

Učit se a posouvat

Neformální pracovní atmosféra

Neformální pracovní atmosféra

Volnost a samostatnost

Volnost a samostatnost

Bezpečnost je u nás na 1. místě.

Bezpečnost je u nás na 1. místě.

V roce 2024 a 2025 jsme získali ocenění TOP Employer, na které jsme náležitě hrdí.

Petr u nás jako servisní technik pracuje téměř 30 let.

Petr u nás jako servisní technik pracuje téměř 30 let.

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.

Seznamte se s Danem, který u nás začínal na pozici montéra, ale dnes již sedí v Technickém operačním centru.

David u nás jako Service Leader vede skupinu servisních techniků.

David u nás jako Service Leader vede skupinu servisních techniků.

Zaujala / nezaujala vás firma Schindler CZ, a.s.?