Vítejte v Schindleru... švýcarské firmě s rodinnou atmosférou a tradičními hodnotami.
Opportunity to learn new things+9

Schindler CZ, a.s.

Approximately 400 employees
Výroba zdvihacích a manipulačních zařízení

Introduction

Společnost Schindler byla založena před 150 lety ve Švýcarsku a od té doby stihla své působení rozšířit do celého světa. V Čechách patříme od roku 1993 k lídrům mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Jsme jednou z 27 firem v České republice, která získala prestižní ocenění Top Employer.

Get to know our company better

Discover our company culture and work atmosphere. Find out if this is an environment that'll suit you.
How would I fit in here?
Find out how your ideas match up with what the employees of this company are saying.
Gallery

Opportunity to learn new things

Opportunity to learn new things

Informal atmosphere at work

Informal atmosphere at work

Freedom and independence

Freedom and independence

Bezpečnost je u nás na 1. místě.

Bezpečnost je u nás na 1. místě.

V roce 2024 a 2025 jsme získali ocenění TOP Employer, na které jsme náležitě hrdí.

Petr u nás jako servisní technik pracuje téměř 30 let.

Petr u nás jako servisní technik pracuje téměř 30 let.

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.

To je Tomáš, jeden z našich montážních mistrů.

Seznamte se s Danem, který u nás začínal na pozici montéra, ale dnes již sedí v Technickém operačním centru.

David u nás jako Service Leader vede skupinu servisních techniků.

David u nás jako Service Leader vede skupinu servisních techniků.

Who is the company looking for right now?
Search by position or keyword
Location (e.g. region, city)

Alma Career companies will process the e-mail you provide in order to send you job offers and/or company reviews. You can manage the settings for these e-mails in your Atmoscope account. Show more | Terms of Service

Did you find Schindler CZ, a.s. interesting?
Let us help you find suitable jobs.