#Silnější díky leaderům
Jeden den s Mirkem v oddělení IT payments
Učit se a posouvat+9

Česká spořitelna, a.s.

Bankovnictví

Péče o finanční zdraví našich klientů jde ruku v ruce s používáním nových technologií napříč celou bankou. Staňte se součástí Spořky a pomáhejte společně s námi celé společnosti. Můžete být v každodenním kontaktu s klienty, programovat George nebo dalším kolegům krýt záda a podporovat je. Záleží na vás, co je vám blízké, co umíte a v čem se chcete rozvíjet.

Oceňuji benefity, velké množství dovolené a volných dnů. Líbí se mi možnosti rozvoje a kariery.
Náročná pracovní doba.
Napsáno:květen 2021

Líbí se mi, že mohu dobře skloubit osobní a pracovní život a využít práci z domova nejen v době přísných opatření, kdy bylo doma spoustu lidí, ale Spořka už nyní přemýšlí jak nově nastaví práci z domu jako přirozenou součást pracovní náplně nejen na centrále, ale i v pobočkové síti. Jsem pyšná, že pracuji pro moderní banku, která je v technologiích velmi vyspělá a pořád na sobě pracuje.
Ne vše je růžové, ale s tím musí člověk počítat když pracuje s lidmi. Vše se přirozeně vyváží tím dobrým.

Možnost kariérního postupu
V ČS máme nepřeberné množství možností posunu ať už v rámci stávající pozice, posunem na specializovanější pozici nebo vertikálním způsobem od mentoringu až k řízení vlastních týmů. Záleží na každém z nás kudy se po spletitých kariérních stezkách vydáme.

Jeden den s naší kolegyní Sandrou

Jeden den s naší kolegyní Sandrou

Finanční zdraví klienta na prvním místě

Finanční zdraví klienta na prvním místě

Granty pro zaměstnance

Granty pro zaměstnance

Centrum zdraví u nás ve Spořce+9

Na Spořitelně si cením zejména férového přístupu k lidem. A to nejen k zaměstnancům (spravedlivé odměňování - ten kdo více pracuje si také více vydělá, nadstandardní benefity vyvažující náročnost práce, otevřenou komunikaci kdy se říkají nahlas věci příjemné i ty nepříjemné), ale i ke klientům (důraz na odpovědné poradenství ). Pracuji se skvělými lidmi a to jak v rámci týmu, tak i s nadřízenými. Cítím velkou podporu, kdo má zájem, může se v rámci práce vzdělávat s karierně růst.
Napsáno:květen 2021

Férová vedoucí, dobrý kolektiv, horší pracovní doba, která mě v té době nevyhovovala, hezká práce s klienty, možnost zvýšení kvalifikace v oboru financí.
Upravení pracovních úvazků s ohledem na osobní život zaměstnance.

Pokud se člověk své profesi v České spořitelně věnuje zodpovědně a je obchodně, komunikačně zdatný, umí jednat s klienty a přizpůsobit své vystupování vůči klientovi, nejsou na něho stížnosti, respektuje vztah nadřízený a podřízený, je týmový člověk, pak se jedná určitě o jistou a stabilní práci.
Napsáno:listopad 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká spořitelna, a.s.?
Zajimave benefity
Napsáno:leden 2022

Netradiční benefity
42 dnů volna (25 dní dovolené, 5 dní zdravotního volna bez udání důvodu, 1 den volna navíc každý měsíc pro skvělý work-life balance) 110 Kč za odpracovaný den ve stravenkách - plně hrazené zaměstnavatelem příspěvek 9 600 Kč do Cafeterie (možnost Multisport karty) zvýhodněné bankovní produkty příspěvek na penzijní pojištění – až 28 800 Kč/rok
Napsáno:březen 2022

Individuální přístup, možnost karierniho růstu, 42 dnů volna, Benefitu Plus, stravenky, příspěvky na penzijko, lepší sazba na hypotéce a úvěru, rozvojové programy pro talenty, stáže mezi útvary
nic zásadního
Napsáno:únor 2022

Moderní společnost, která neustále pracuje na vylepšení všech svých procesů, produktů i zaměstnanců. Zpětná vazba je v DNA naší společnosti a nejen že si jí umíme dát, ale umíme s ní i pracovat. Nikdy není hotovo, vždy je co vylepšovat a mít otevřenou mysl.

Finance patří mezi nejdynamičtější odvětví posledních let a je potřeba se neustále vzdělávat.

Rozmanitou práci
Každý klient má jiný životní příběh a jinou finanční situaci. Neexistuje jednoduchý vzorec, který je možný aplikovat na všechny, a proto je potřeba být kreativní. A navíc finanční svět se v posledních letech mění čím dál dynamičtěji.
Napsáno:únor 2022

Důraz na smysluplnost práce Kolegové - máme chuť tvořit si společně dobrou atmosféru Vize banky
Napsáno:únor 2022

Spořka je zaměstnavatel u kterého buď jste nadmíru spokojený a nebo to není práce pro vás - konkrétně je to totiž o tom že spořitelna nemá problém člověka zaplatit, má nejlepší benefity na trhu, člověk nespadne do rutiny ale ano stále je to obchodní poradenská společnost - banka... Já jsem spořitelní srdcař protože jsem se od pokladny vypracoval na manažerský post během 6ti let a celou dobu jsem měl vždy slušný příjem, možnost se posouvat sebevzdělávat a zároveň zvyšovat finanční gramotnost ČR, ale vždycky a to všude je to o lidech tzn. pokud se vám nechce dělat nebude to fungovat
Doporučil bych lépe komunikovat spořitelnu jako zaměstnavatele, jelikož tím , že je nejlepší na trhu a je silně ambiciozní spousta lidí to nezvládne a po té jsme vnímáni zbytečně negativně
Napsáno:únor 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Česká spořitelna, a.s.?