Spořka je zaměstnavatel u kterého buď jste nadmíru spokojený a nebo to není práce pro vás - konkrétně je to totiž o tom že spořitelna nemá problém člověka zaplatit, má nejlepší benefity na trhu, člověk nespadne do rutiny ale ano stále je to obchodní poradenská společnost - banka... Já jsem spořitelní srdcař protože jsem se od pokladny vypracoval na manažerský post během 6ti let a celou dobu jsem měl vždy slušný příjem, možnost se posouvat sebevzdělávat a zároveň zvyšovat finanční gramotnost ČR, ale vždycky a to všude je to o lidech tzn. pokud se vám nechce dělat nebude to fungovat
Doporučil bych lépe komunikovat spořitelnu jako zaměstnavatele, jelikož tím , že je nejlepší na trhu a je silně ambiciozní spousta lidí to nezvládne a po té jsme vnímáni zbytečně negativně
Otevřená komunikace. Skvělá parta lidí. Z benefitů uvádím 25 dnů dovolené plus 12 volných dnů v kalendářním roce, tzv. Můj Den. Navíc na každý tento den zaměstnavatel přispívá 500 CZK do Cafeterie. Výborný benefit jsou i stravenky v hodnotě 110 CZK bez doplatku zaměstnance. Velmi vysoký je i příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění.
Jako v každém korporátu řeší spousta lidí požadavky z obchodní sítě a v rámci rozhodnutí musí někdy být hodně schvalování od různých manažerů, ale tak to chodí všude ve velkých korporátech. Jinak nemám co bych vytknul.
Je zde možnost se naučit parametry prodávaných bankovních produktů, tak i možnost se naučit prodejní dovednosti. Určitě je možné se naučit komunikaci směrem k zákazníkům, empatii a profesionální přístup. Je možné se specializovat na specializované pozice jako je hypotéční bankéř, investiční bankéř, pojišťovací specialista, poradce pro podnikatele atd.
Práci, co dává hlubší smysl
Pomáhat klientům v jejich životních situacích, které se po dobu jejich života mění, a to jak po finanční stránce, tak i po té lidské.
Vstřícnost pro kombinaci pracovní a soukromý život
Srozumitelná a realizovaná strategie
Nadstandardní benefity
Podpora pracovního i osobního rozvoje
Velká podpora místních komunit
Společenská odpovědnost - snaha podporovat celkovou českou společnost
Není to o nespokojenosti, spíše věci stejné jako v jiných firmách - manažeři zahlcení administrativou místo prací s lidmi, částečná nekomunikace mezi jednotlivými odděleními a tím pádem nesystematické spouštění nových věcí
Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká spořitelna, a.s.?
Každý dává recenze jen když skončí a nebo je nespokojený. Mně práce v České spořitelně posunula hodně dopředu. Plat je skvělý oproti jiným bankám a to nelžu :-) Když jste dobří, na prémiích si můžete vydělat klidně 30 tis + základ samozřejmě.
BENEFITY za mně nejlepší jaké kde jsou. Příspěvek na penzi až 2400, multisport karta, cafeteria 9000 ročně, 42 dnů dovolené, zvýhodněné produkty u spořitelny (úvěry, hypo, ss,..) ODBORY
Naše manažerka TOP! Začínala jsem u jiné, ta byla strašná, chtěla jsem skončit, teď jsem tady 5 let. Vždy se za nás postaví, když je problém, pomáhá ho řešit, je lidská, a jednoduše skvělá :-) máme teambuildingy, dále pracuje na krátký/dlouhý týden, takže se to dá všechno skloubit s osobním životem, příplatky za víkendy, svátky doma. Za mně nejlepší zaměstnavatel
KOLEGOVÉ- za to nemůže zaměstnavatel samozřejmě, ale mám skvělé kolegy :-)
A jedna důležitá věc. Když přišel covid, spořitelna nepropouštěla. Stála při nás, přinesla řešení jak pro klienty tak i pro zaměstnance. Kdo chtěl, byl na homeofficu, kdo ne, chodil do práce. Je tady jistota a to si cením! Teď se spořitelna vydala ještě lepším směrem a to tým, že chce spokojenost ne jen klientů ale hlavně i svých zaměstnanců :-)
Nespokojená jsem jenom s tlakem na plnění. Bohužel je to obchod, takže nějaké plány jsou. Dají se ale splnit, plním skoro stále. Ale člověk musí fakt pracovat a nevykašlat se na to, co má dělat. Přeci jen za ty peníze to stojí :-)
Každopádně, plány se zvyšují a odměny za ně se znížili. To je jediné mínus, které na této práci vidím :-)
Netradiční benefity
- příspěvek na penzi až 2400 měsíčně
-příspěvek na životní pojištění
-zvýhodněné úrokové sazby na úvěrech a hypotékách, a spořících účtech
-stravenky plně hrazené zaměstnavatelem
-cafeterie až 9000 za rok
-multisport karta
je to ho víc :-)
Oceňuji přístup k zaměstnancům ,hlavně na pobočce v Sokolově.
Benefity - stravenky, 12 dni volna na víc ,příspěvky Dps atd..
Co mi dali , šanci a naučili mě spoustu nových věci hlavně věřit v samu sebe
Dobrý den, děkujeme za sdílení osobní zkušenosti a přejeme spoustu pracovních úspěchů.
S pozdravem,
Michaela O.
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance