Česká spořitelna je skvělý zaměstnavatel, vychází vstříc a nabízí toho spoustu navíc. Změnila bych pouze zázemí v IT sekci. I když je budova nová, zrovna v oboru IT bych čekala příjemnější pracovní prostředí, občasné svačinky a podobně.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká spořitelna, a.s.?
Zvýšené sebevědomí ze získané pozice a znalosti. Super benefity od zaměstnavatele.
S nástupními platy, jsou rozdílné dle krajů.
Krásné prostředí, společenské oblečení, kontakt s lidmi. Sebevzdělávání, příjemný kolektiv.
Je to banka s nejdelší tradicí, zároveň jde s dobou a jde kupředu, moderní. Jistota měsíčního platu a podle snahy čtvrtletních odměn. Nejvíce firemních benefitů.
Stabilní zaměstnavatel, který umí dát šanci každému, kdo chce pracovat. Zaměstnavatel, který dodává rozumné služby
Tlak na výkon a vnitřní rivalita, ale to je všude.
Náročné úkoly
Spořka dává každému prostor k realizaci, tedy kdo chce, může se plně realizovat. Zároveň je to zaměstnavatel, který Vám nadeleguje dostatek pravomocí a vede lidi k samostatnosti. Náročné úkoly, plány, cíle si skutečně dáváme, ale vždy s realistickým pohledem na možnosti nás i klientů i legislativy. Takže ano, máme náročné úkoly, musíme se jim plně věnovat, ale každý kdo chce a má snahu, je splní. Což je dobře, banka nás motivuje pracovat na plno.
Volnost a samostatnost
Banka má cíle a vize. Ale pokud člověk chce, má zájem a znalosti, může si cestu hledat sám... V tom je obrovská deviza Spořky, nechá na lidech, ať si hledají svoji cestu !
moderní firma s cílem být nejlepší pro klienty i zaměstnance
možnost home office
úvazky pro vracející se maminky
škála produktových benefitů
benefity v cafeterii
25 dovolená, 12 my day, 5 sick day....kdo to má..
Pokud si v rámci své pozice dělám to co mám, dostávám adekvátní finanční odměnu, mám čas i na svůj osobní život. Tato práce se dá dělat, pokud přijmu odpovědnost a počítám s tím, že jsme obchodní firma.
postoj některých podřízených, kteří se vymlouvají a hledají chyby tam, kde nejsou.
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance