Ray Service, a.s.

Výroba elektrotechniky

Benefity - káva a obědy zdarma
Komunikace mezi středisky.
Napsáno:září 2018

Férový a přátelský přístup.
Napsáno:září 2018

výborný kolektiv a pracovní prostředí, práce mě baví a chodím do práce ráda, obědy zdarma
Napsáno:únor 2019

S platem, možností osobního růstu, flexibilní pracovní doba
asi nic
Napsáno:únor 2019

s obědy
s vedením firmy
Napsáno:leden 2020

Ray Service = stabilní, inovativní a férový zaměstnavatel. Zajištuje jednosměnný pracovní provoz pro výrobní mechaniky (možnost zkrácených úvazků pro maminky s malými dětmi), pružná pracovní doba pro THP pozice, spolupráce se studenty - zajištění praxí a stáží. Velmi dobré sociální zázemí - kamarádské vztahy na pracovišti, mimofiremní aktivity (akce Do práce na kole, Dračí lodě ,sportovní dny, firemní večírky a oslavy). Benefity: nápojový servis (kávovary, sodobary na pracovišti, plně vybavené kuchyňky), teplé obědy + ovocné či zeleninové saláty zcela zdarma pro všechny zaměstnance, také zařazení do Cafeterie Sodexo. Plně nastavený proces adaptace nového zaměstnance (tréninkové pracoviště pro výrobní mechaniky, plány zapracování pro THP pozice) a ochotní kolegové, kteří si navzájem poradí. Individuální systém odměňování - pravidelná měsíční hodnocení s nadřízeným.
ne
Napsáno:duben 2021

Perfektní kolektiv Lidský přístup vedení společnosti Jasný focus na cíl a akceptace objektivních okolností
Velikost a stáří vozového parku pro zaměstnance
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a ocenění kolektivu i lidského přístupu vedení. Jsme rádi, že si vážíte jasného zaměření na cíle a zároveň pochopení reálných okolností.
Napsáno:duben 2022

Výborný kolektiv, příjemné a moderní pracovní prostředí. Ochota kolegů vždy pomoci, lidský přístup. Obědy, káva a nápoje zdarma. Podpora vzdělávání zaměstnanců. Všestranné mimopracovní aktivity - večírky, sportovní dny, rybářské závody atd. Podpora rodičů - firma pořádá v letních měsících příměstský tábor pro děti zaměstnanců.
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení! Jsme velmi rádi, že si vážíte nejen přátelského kolektivu a moderního pracovního prostředí, ale také benefitů, jako jsou obědy, káva a nápoje zdarma. Podpora vzdělávání a bohaté mimopracovní aktivity jsou pro nás důležité, stejně jako pomoc rodičům prostřednictvím příměstského tábora.
Napsáno:říjen 2022

Možnost osobního rozvoje a vzdělávání.
Děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že vnímáte možnost osobního rozvoje a vzdělávání jako pozitivní součást práce u nás. Podpora růstu našich zaměstnanců je pro nás prioritou – těší nás, že ji oceňujete.
Napsáno:leden 2025

Férové jednání, neomezené možnosti v rámci vzdělávání a osobního růstu.
Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Těší nás, že vnímáte férový přístup i podporu vzdělávání a osobního rozvoje – právě na těchto hodnotách si zakládáme.
Napsáno:leden 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Ray Service, a.s.?