Sportovní den
Sportovní den
Do výroby hledáme lidi, kteří jsou pracovití a především manuálně zruční.
Do výroby hledáme lidi, kteří jsou pracovití a především manuálně zruční.
Průmysl 4.0 - každý zaměstnanec má svůj tablet
Průmysl 4.0 - každý zaměstnanec má svůj tablet

Ray Service, a.s.

Výroba elektrotechniky

Ray Service, a.s., se sídlem ve Starém Městě, je mezinárodním inovativním výrobcem kabelových svazků, elektromechanických celků a elektronických zařízení. Je také distributorem a integrátorem kabelových komponent a systémů. Více než 30 let zkušeností a intenzivního vývoje vyústilo v silnou moderní společnost, která je spolehlivým a vyhledávaným partnerem na mezinárodní úrovni.

Výborný kolektiv, příjemné a moderní pracovní prostředí. Ochota kolegů vždy pomoci, lidský přístup. Obědy, káva a nápoje zdarma. Podpora vzdělávání zaměstnanců. Všestranné mimopracovní aktivity - večírky, sportovní dny, rybářské závody atd. Podpora rodičů - firma pořádá v letních měsících příměstský tábor pro děti zaměstnanců.
Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení! Jsme velmi rádi, že si vážíte nejen přátelského kolektivu a moderního pracovního prostředí, ale také benefitů, jako jsou obědy, káva a nápoje zdarma. Podpora vzdělávání a bohaté mimopracovní aktivity jsou pro nás důležité, stejně jako pomoc rodičům prostřednictvím příměstského tábora.
Napsáno:říjen 2022

Perfektní kolektiv Lidský přístup vedení společnosti Jasný focus na cíl a akceptace objektivních okolností
Velikost a stáří vozového parku pro zaměstnance
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a ocenění kolektivu i lidského přístupu vedení. Jsme rádi, že si vážíte jasného zaměření na cíle a zároveň pochopení reálných okolností.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:duben 2022

Otřesný kolektiv a ještě horší nařízena ve skladě. AROGANTNI NEOCHOTNA.NEORIHEMNE CHOVÁNÍ NEMOHLA JSEM UZ TAM PRACOVAT
Děkujeme za Vaši upřímnou zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste měla tak nepříjemnou zkušenost s kolektivem a vedením na pracovišti.
Napsáno:listopad 2021

S platem, možností osobního růstu, flexibilní pracovní doba
asi nic
Napsáno:únor 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Ray Service, a.s.?
stabilní firma, rodinné prostředí, moc příjemný pracovní kolektiv, férové jednání, možnost kariérního růstu, seberealizace, vzdělání
zatím ne
Napsáno:leden 2019

Kvalitní firemní kultura, velmi kvalitní zaměstnanci Příjemné pracovní prostředí Zajímavý produkt Aktivní využití angličtiny Kreativní pracovní prostředí, všestranné podněty v práci
Napsáno:září 2018

Ray Service je moderní rodinná firma s převažujícím podílem zahraničních zákazníků a pravidelným růstem obratu. Je to práce v jednom velkém "open space" kde se hodně klade důraz na týmovost. Jsou tady zajímavé možnosti pro cestování a karierní růst.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Firma má flexibilní pracovní dobu. Možnost práce na částečný úvazek. Na některých pozicích je moznost mít částečnou Home-office. Pořádají se firemní akce i pro rodinné příslušníky.

Řád a pravidla
Je nastavený moderní systém práce a díky operačnímu systému jsou všechny informace pro práci snadno dostupné. Každá pozice má jasně definovanou pracovní náplň, očekávání a zodpovědnost.

Slušný a férový přístup.
Přístup a chování některých lidí ve firmě.
Napsáno:září 2018

Možnost se osobně i profesně rozvíjet. Pracovní kolektiv Férový přístup nadřízených
Napsáno:září 2018

Snažíme se udělat vše pro to, aby byl zákazník spokojen. Firma jako celek táhne za jeden provaz.
Napsáno:září 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Ray Service, a.s.?