Sportovní den
Sportovní den
Do výroby hledáme lidi, kteří jsou pracovití a především manuálně zruční.
Do výroby hledáme lidi, kteří jsou pracovití a především manuálně zruční.
Průmysl 4.0 - každý zaměstnanec má svůj tablet
Průmysl 4.0 - každý zaměstnanec má svůj tablet

Ray Service, a.s.

Výroba elektrotechniky

Ray Service, a.s., se sídlem ve Starém Městě, je mezinárodním inovativním výrobcem kabelových svazků, elektromechanických celků a elektronických zařízení. Je také distributorem a integrátorem kabelových komponent a systémů. Více než 30 let zkušeností a intenzivního vývoje vyústilo v silnou moderní společnost, která je spolehlivým a vyhledávaným partnerem na mezinárodní úrovni.

Skvělý kolektiv a celkově příjemní lidé. Žádný stres, vše se řeší v klidu. Občerstvení na pracovišti zdarma ( obědy, káva, nápoje). Čisté pracovní prostředí. Pravidelné mimopracovní aktivity ( sportovní dny, rybářské závody a jiné ).
Pouze základ 20 dní dovolené.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2019

S kolegy
S jednáním vedení
Napsáno:květen 2019

Dokaze zamestnance slusne financne ohodnotit,poskytuje spoustu benefitu, organizuje firemni akce,skoleni a worshopy,prednasky pro osobni rozvoj,coz velmi ocenuji. Jde videt,ze vedeni firmy zamestnanci nejsou lhostejni a uvedomuje si,ze je dulezite,aby byly spokojeni.
Napsáno:září 2018

Preciznost, nadstandartní pracovní prostředí, čistota, potenciál.
Zvýšit nástupní platy
Napsáno:září 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Ray Service, a.s.?
Korektní přístup k zaměstnancům. Dává šanci absolventům, věkově různorodým skupinám. Nabízí práci maminkám po RD (i během RD), zdravotně znevýhodněným. Krásné pracovní prostředí - moderní zázemí. Benefity pro zaměstnance - obědy zdarma, skvělá káva na pracovišti, možnost čerpat volnočasové programy aj. z benefitního programu. Podporuje vzdělávání (osobnostní rozvoj, znalosti aj.). Jdou vidět inovace ve firmě (THP i výroba). Spousta firemních akcí během celého roku (novoroční večírek, sportovní turnaje, soutěž ve vaření guláše, rybářské závody, výšlapy, lázně, svařák,...). Využití jazykových znalostí.
Napsáno:září 2018

globální přesah, zákazníci ze zajímavých segmentů, inovace na první místě, moderní řízení
Napsáno:září 2018

Lidský přístup, zaměstnavatel se stará o blaho zaměstnanců, zajímá se o to, jak vylepšit podmínky svých zaměstnanců, pořádá společné akce a mimopracovní aktivity.
Napsáno:září 2018

Ve firmě je pozitivní a profesionální atmosféra. Procesy jsou precizně nastaveny, každý ví, co má dělat. Firma se rozvíjí správným směrem, investuje do vybavení i do zaměstnanců.
Napsáno:září 2018

Největší plus je ranní směna
Firma si hraje na rodinnou, ale opak je pravda. Pracovní prostředí není vůbec příjemné. Jednání personalistek a vedoucích bylo neprofesionální. Tato firma byla moje nejhorší zkušenost.
Dobrý den, děkujeme, že jste si našel/la čas podělit se o svou zkušenost. Upřímně nás mrzí, že jste u nás nezískal/a pozitivní dojem z pracovního prostředí. Zakládáme si na otevřené komunikaci a týmové spolupráci, a je nám líto, že jste to tak nevnímal/a. Přestože se snažíme budovat přátelskou a otevřenou firemní kulturu, je zřejmé, že se nám to ve Vašem případě nepodařilo naplnit. Vaši zpětnou vazbu bereme vážně a budeme se jí zabývat v rámci našeho zlepšování. Hezký den, Katka, Ray Service a.s.
Napsáno:červenec 2025

Naučila jsem v této firmě akorát to, že nejsou férová firma . Zbavují se zapracováných lidí a celkové jednaní nadřízených není kolegiální. Své místo ve firmě nemá nikdo jisté. Lidé ve firmě zůstávají jen pokud jste jim sympatičtí.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že Vaše zkušenost s naší společností nebyla pozitivní. Vážíme si každého zaměstnance a vždy se snažíme o férové a transparentní jednání. Věříme, že otevřená komunikace a respekt jsou základem dobrého pracovního prostředí, i když chápeme, že v některých případech může dojít k rozdílnému vnímání situací. Hezký den Katka, Ray Sevice, a.s.
Napsáno:květen 2025

Zaujala / nezaujala vás firma Ray Service, a.s.?