Groz-Beckert Czech s.r.o.

Výrobce strojních zařízení a systémových řešení pro textilní průmysl

plat
umění přiznat chyby

Řád a pravidla
Na veškeré pracovní postupy jsou vypracovány normy. Pro kreativitu pracujících není téměř žádný prostor. Vedoucí má vždy pravdu.
Napsáno:leden 2022

Firma to bývala velmi seriózní, konzervativní, ale fér. Škoda, že se to radikálně změnilo.
Chování nového managementu, arogance, neférové jenání.
Napsáno:leden 2020

Stabilita společnosti. Dobrý kolektiv
Firma Groz-Beckert je stabilní firmou s důstojným zázemím a obstojnými benefity.Bohužel se stává čím dál více byrokratickou obludou, ve které je důležitější administrace, než samotná práce. Od toho se také odvíjí zacházení s podřízenými. Arogantní chování vedoucích pracovníků a neochota vedení společnosti řešit tyto personální problémy je tristní. Celkově je zaměstnanec brán jako kus, ne jako člověk.
Napsáno:květen 2019

Spokojený rozhodně nejsem, jelikož to tam jde od 10ti k 5ti. Ale jedno oceňuji, výdrž německého majitele firmy že kvůli neschopnosti vedení závodu v Českých Budějovicích tuto pobočku ještě nezavřel.
Nelíbí se mi chování vedoucích a mistrů kteří si neváží zkušených pracovníků kteří následně ve velkých počtech odcházejí ať už kvůli chování nadřízených nebo kvůli podhodnocení. Tyto problémové mistry a vedoucí posílají opakovaně na školení které se míjí účinkem. Dále tam pracuje spousta zbytečných lidí kteří řeší (slušně řečeno: pytloviny :) ), místo toho aby řešili důležité problémy. Zdraví a nervy máme jen jedny ale peníze budou vždycky, i jinde.
Napsáno:prosinec 2018

jednaní nadřízených
Napsáno:duben 2019

13. plat a většina toho 14-tého. Poměrně pohodový kolektiv spoluseřizovačů a obsluh - "vokurek" - lidí kteří vytváří opravdu hodnoty.
Vadí mi jak nezodpovědně se vedení výroby staví k poměrně špatným rozhodnutím které udělalo v minulosti. Namísto kroku zpět, na navrácení se k původnímu způsobu výroby, se udělá napravení v podobě dalších více krkolomných kroků vpřed které posunou výrobu ještě do horšího stavu - to vše ve jménu údajného zájmu o zkvalitnění výroby. Šetří se na špatných místech jako jsou materiál, nástroje a jiné výrobní prvky. Nabírá se spousta lidí kteří potom jen chodí na porady a pořád se o něčem radí, ale výroba se reálně nelepší. A jiné další lahůdky.
Napsáno:leden 2019

Ocenuji pouze pohodove kolegy, kteří mě tam stále drží před výpovědí.
Téměř vše. Mistrů stejný počet jako dělníků. Chování nadřízených otřesné. Chovají se povýšeně a aby vyšli vstříc? To se moc často nestane.
Napsáno:prosinec 2018

Mzda, strava, talety
Ovzduší, nadřízený
Napsáno:listopad 2018

- Rozumný plat na zdejší okolí - Docházková vzdálenost do práce
- aby se oceňování práce a možnost pracovního postupu udílelo na základě výkonu a kvality práce a znalostí a NE na základě známostí ve vedení a podle toho, kdo s kým má poměr - aby vedení naslouchalo i dělníkům ve výrobě a ne aby vše řídili jen podle tabulek - zlepšení komunikace mezi jednotlivými výrobními operacemi - uvolnění některých pravidel, např. bylo zákázáno mít u sebe láhev s pitím, ale přitom mistrům a předákům vadilo, když lidé chodili v pracovní době pít do kuchyňky - pitný režim je základ, nevíc v létě, kdy bylo na dílně i 40°C
Napsáno:květen 2018

Jak se mě zbavil po upřímných slovech s nadřízeným...
Zbavit se lidí kteří tomu nerozumí..
Napsáno:duben 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Groz-Beckert Czech s.r.o.?