Firma Groz-Beckert je stabilní firmou s důstojným zázemím a obstojnými benefity.Bohužel se stává čím dál více byrokratickou obludou, ve které je důležitější administrace, než samotná práce. Od toho se také odvíjí zacházení s podřízenými. Arogantní chování vedoucích pracovníků a neochota vedení společnosti řešit tyto personální problémy je tristní. Celkově je zaměstnanec brán jako kus, ne jako člověk.
Spokojený rozhodně nejsem, jelikož to tam jde od 10ti k 5ti. Ale jedno oceňuji, výdrž německého majitele firmy že kvůli neschopnosti vedení závodu v Českých Budějovicích tuto pobočku ještě nezavřel.
Nelíbí se mi chování vedoucích a mistrů kteří si neváží zkušených pracovníků kteří následně ve velkých počtech odcházejí ať už kvůli chování nadřízených nebo kvůli podhodnocení. Tyto problémové mistry a vedoucí posílají opakovaně na školení které se míjí účinkem. Dále tam pracuje spousta zbytečných lidí kteří řeší (slušně řečeno: pytloviny :) ), místo toho aby řešili důležité problémy. Zdraví a nervy máme jen jedny ale peníze budou vždycky, i jinde.
13. plat a většina toho 14-tého.
Poměrně pohodový kolektiv spoluseřizovačů a obsluh - "vokurek" - lidí kteří vytváří opravdu hodnoty.
Vadí mi jak nezodpovědně se vedení výroby staví k poměrně špatným rozhodnutím které udělalo v minulosti. Namísto kroku zpět, na navrácení se k původnímu způsobu výroby, se udělá napravení v podobě dalších více krkolomných kroků vpřed které posunou výrobu ještě do horšího stavu - to vše ve jménu údajného zájmu o zkvalitnění výroby. Šetří se na špatných místech jako jsou materiál, nástroje a jiné výrobní prvky. Nabírá se spousta lidí kteří potom jen chodí na porady a pořád se o něčem radí, ale výroba se reálně nelepší. A jiné další lahůdky.
- Rozumný plat na zdejší okolí
- Docházková vzdálenost do práce
- aby se oceňování práce a možnost pracovního postupu udílelo na základě výkonu a kvality práce a znalostí a NE na základě známostí ve vedení a podle toho, kdo s kým má poměr
- aby vedení naslouchalo i dělníkům ve výrobě a ne aby vše řídili jen podle tabulek
- zlepšení komunikace mezi jednotlivými výrobními operacemi
- uvolnění některých pravidel, např. bylo zákázáno mít u sebe láhev s pitím, ale přitom mistrům a předákům vadilo, když lidé chodili v pracovní době pít do kuchyňky - pitný režim je základ, nevíc v létě, kdy bylo na dílně i 40°C
Did you find Groz-Beckert Czech s.r.o. interesting?