Chronicare Group a.s.

Síť lůžkových zdravotnických zařízení

Výborné platové ohodnocení zajímavé benefity,úžasní nadřízení
Kolektiv
Napsáno:srpen 2024

Asi už nic
Neférové a naprosti neprofesionální jednání nadřízených na pobočce v Ostravě. Tohle nejsou lidi na správném místě. Nemotivují, nepochválí, rozvrací kolektiv (od nového roku už 15 výpovědí!). Neváží si zaměstnanců, když něco vytýkají, tak pro to nemají žádné validní a podložené důkazy, ale hned Vám předkládají připravenou výpověď dohodou. Tohle není dobrá vizitka a očividně by to chtělo výměnu vedení, protože chyba není v zaměstnancích. Tady opravdu pracovat nechcete!
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Rádi bychom se k této problematice také vyjádřili. Skutečně jsme v Ostravě v posledních týdnech řešili toxické prostředí. Z šetření, které bylo nejprve postaveno na anonymních dotaznících a následně na individuálních rozhovorech však vyplynulo, že problematické chování nevzešlo od vedení, ale od kolegů z řad sester a sanitářů. U některých pracovníků pak opravdu došlo ke skončení pracovního poměru, což ve výsledku pomohlo ke zklidnění celkové atmosféry na pracovišti.
Napsáno:červen 2024

Zajímavé benefity, pěkné pracovní prostředí
Kolektiv
Napsáno:únor 2024

Skvělý kolektiv, který je vstřícný Vstřícní nadřízení Super benefity
Napsáno:leden 2024

Hezké a moderní prostředí, vyhovující pracovní doba, příplatky za přesčasy
Vztahy na pracovišti
Rozumíme tomu, že vztahy na pracovišti mohou být různé a snažíme se podporovat otevřenou komunikaci a vzájemný respekt mezi jednotlivými členy týmu.
Napsáno:září 2023

Vstřícnost nadřízených, naučení se novým vědomostem. Konkrétní vyslyšení požadavku.
Ztěžování pracovních podmínek, nesmyslné přidávání administrativních úkonů. Nefunkčnost pracovní techniky.
Napsáno:září 2023

Oceňuji: pro mě velmi mi vyhovující pracovní doba (od sedmi) .. vstřícný přístup nadřízeného, vybavení, komplexní přístup k pacientovi
Je mi líto, že komunikace a vstřícnost ze strany lékaře vůči sestrám není vždy na profesionální úrovni. Taktéž mezi lékaři - ordinační pinpog, který není vždy k prospěchu pacienta, a celkově vytváří poměrně hustou atmosféru na pracovišti.
Současnou situaci, která není vždy ideální, si plně uvědomujeme. I proto jsme započali v letošním roce spolupráci s klinickým farmakologem, který nám pomáhá sjednocovat pohled na léčbu a ordinace pacientů.
Napsáno:září 2023

S tím, že jsou přijímáni pacienti , kteří patří na ARO a ne do Chronicare. Pak člověk nemá čas na ostatní pacienty , když musí běhat kolem jednoho.
Máte pravdu, že někdy to tak může vypadat. Naše pacienty přijímáme plánovaně po předchozí dohodě s překládajícím pracovištěm typu JIP/ARO. Tito pacienti prodělali velmi vážné až kritické onemocnění a nadále se nachází ve vážném stavu a kdykoliv může dojít ke zhoršení zdravotního stavu. Typem péče patříme pod obor intenzívní medicíny a tyto náročné situace se snažíme zvládnout dostatečným portfoliem přístrojové techniky, vysoce erudovaným personálem, kolegiální výpomocí nebo může ošetřující lékař rozhodnout o překladu zpět na akutní pracoviště.
Napsáno:září 2023

Líbí se mi celková koncepce následné péče. A také mimořádná snaha zaměstnavatele o spokojenost zaměstnanců.
Nevyhovující malé prostory.
Jsme si vědomi toho, že by prostory zdravotnického zařízení mohly být velkorysejší především pro personál. Na druhou stranu od roku 2019 jsme dokázali prostory postupně o něco málo rozšiřovat a věříme, že se nám to bude dařit dál.

Příjemné zázemí a prostředí
Chybí mi například benefit Multisport karta
Napsáno:červen 2023

Zaujala / nezaujala vás firma Chronicare Group a.s.?