Vysoká profesionalita a citlivý přístup k pacientovi, výborný kolektiv.
Uvítala bych prostěradla s gumičkou (😁), stravenky nebo příspěvek na dopravu.
Chápeme, že pro manipulaci jsou prostěradla s gumičkou pohodlnější a lépe se na matraci povlékají. Bohužel při jejich použití častěji dochází k jejich shrnutí, a tím mohou být nepohodlné pro pacienty. Při použití těchto prostěradel by tak docházelo ke snížení komfortu našich pacientů a zároveň k většímu riziku vzniku dekubitů. Z těchto důvodů používáme primárně prostěradla bez gumičky. Příspěvek na stravné ve formě benefitu je již přímo součástí vaší mzdy, je stejně daňově osvobozen jako papírová stravenka.
Líbí se mi, že budova je nová, že máme docela moderní zařízení. Zejména udržovaná zeleň v okolí je krásná.
Špatné spojení odkudkoliv, špatná dostupnost.
Některá naše zdravotnická zařízení jsou v okrajových částech měst, některá naopak v centru. Všechna naše pracoviště jsou však dostupná hromadnou dopravou. V okrajových částech můžete zdarma zaparkovat.
Oceňuji přístup k zaměstnancům, snahu kultivovat pracovní prostředí a spravedlivě ohodnotit dobře odvedenou práci.
Nedostatek personálu
Máte pravdu, s nedostatkem zdravotníků bojujeme ve zdravotnictví napříč obory. Na některých našich zdravotnických zařízeních se nám již daří velmi dobře a personální stav je naplněn na 100%. Děláme maximum pro to, aby to tak bylo všude.
Z oddělení:Zdravotní péče
Různorodost dění na pracovišti, člověk se naučí pracovat s různými lidmi/pacienty. Každý den se naučím něco nového. Skvělé bonusy, stravenky, stravování i pitný režim na pracovišti. Kolegové jsou nápomocni.
Doba zaučení by mohla být delší.
Děkujeme za podnět, bereme si k srdci. Adaptace je jedním z témat, kterým se chceme i nadále věnovat a klást na něj důraz, protože kvalitní zaškolení našich kolegů je pro nás velmi důležité.