Teva Czech Industries s.r.o.

Výroba farmaceutických přípravků

Práce s kolegy Využití angličtiny Velice různorodá práce Zavádění nových technologií
Pseudomanažeři. Management plný přetvářek, klamání a intrik. Pro lidi kteří mají dobře nastavený morální kompas a řídí se v životě fair play je těžké pracovat v takovém prostředí.
Napsáno:březen 2025

Pružná pracovní doba Příspěvky (Cafeterie, důchodové pojištění, strava) Možnost občasné HO
Nucená přetvářka ("muset" se usmívat, *muset" být pozitivní...) Nespolehlivost a nadřazenost nadřízených Řešení důležitých věcí až v pozdějších odpoledních/večerních hodinách Open Space Kladen až moc velký důraz na sebezdokonalování

Možnost kariérního postupu
Neustálá školení, podávání dobrých nápadů atd. díky kterým můžete být sám školitelem a následně "odborníkem". Hodnocení nadřízeným, hodnocení sebe sama a doporučení v čem se zlepšit dvakrát ročně. Většinou je dané, po kolika letech postupujete na 2. a 3. stupeň ve vašem oboru (většinou postup co 3 roky).

Pokud na sobě pracujete, můžete poměrně rychle karierně růst. Nutnost minimálně dvou dobrých nápadů ročně. Na začátku pracovního poměru studujete desítky až stovky dokumentů (mnohdy i takových, které se vůbec netýkají vaší práce) a děláte testy.
Napsáno:září 2022

Ačkoli to ostatní zaměstnanci často vidí jinak - po zkušenosti z automotive a z malých prudce rostoucích firem můžu říct, že v Tevě na THP a nižších manažerských pozicích není stres ani přehnaný tlak :-) Teva má vysokou firemní kulturu a standard péče o zaměstnance Ocenění nadstandardní práce. Vysoká možnost kariérního růstu - když je člověk schopný, bude v Tevě postupovat velmi rychle. Jen za mou kariéru jsem zažil několik případů, kdy člověk na "dělnické" profesi během několika let postoupil třeba na vedoucího oddělení. (ti co do práce jen chodí čekat, až bude padla, si samozřejmě budou stěžovat, že postupují jen hujerové...) Čisté pracovní prostředí Obecně dobrý kolektiv
Obrovská míra byrokracie, kdo nemá rád papíry, tak se tady zblázní. Na operátory výroby jsou z mého pohledu kladeny docela vysoké nároky na dodržování standardu, navíc často protichůdné - chápu jejich stesky. Na druhou stranu, nepředřou se :-) Zkostnatělé a neefektivní systémy všeho (extrém i na farmacii) - kdo je zvyklý na nějakou moderní lean výrobu 21.století tak mu slezou hrůzou vlasy :-)
Napsáno:leden 2022

Vím kdy si plánovat osobní aktivity. Nezávislost na autoprůmyslu. Pro někoho až velká čistota a hygiena, na úrovni zdravotníků při styku s covidem. Jasné požadavky výroby.
Snad jen rychlejší doplňování zásob do výdejních automatů na jídlo a pití😄.

Ve firmě jsou dvě odborové organizace. Firma má nastavené každoroční hodnocení a mimořádné bonusy. Opírá se o dlouhodobé zakázky pro celý svět širokým sortimentem léků.

Rozmanitou práci
Firma nabízí práci na různých úrovních a pracovních pozicích. Od přípravy až po konečné balení. Do laboratoří a kontrol kvality.
Napsáno:prosinec 2021

Smysluplná práce v čistém prostředí, pravidelnost směn..
Nebyl jsem nijak obzvlášť nespokojený.

Příjemné pracovní prostředí
Farmaceutická firma dodržuje přísná opatření v souladu s technologickými postupy pro výrobu léčiv a pracovní prostor umožňuje dostatečný pohyb s ručními i elektrickými vozíky.

Rozmanitou práci
Práci nelze uspěchat a nikdo z nadřízených Vás nemůže nutit zrychlit činnost, jelikož technologické postupy jsou jednoznačně dány. Výrobu si řídíte sám na základě postupů, které jsou duplicitně uchovávány jak v papírové tak i digitální formě. Každý krok ve výrobě zaznamenává software.
Napsáno:listopad 2021

Naucil jsem se neco užitečného
Neochota naslouchat odbornym radam
Napsáno:září 2021

Výběrové řízení je vedeno hodně amatérsky. Lidé s HR svou práci vůbec nezvládají. Chtělo by to kompletně vyměnit. Nechtějí lidi co něco umí, takový tam nejsou vítání. Jdete pracovat naslepo, na přijímacím pohovoru vám nic neukážou a když pak nastoupíte a zjistíte, že to není to co jste si představovali, máte smůlu.

Berou každého i bez zkušeností.
Napsáno:červenec 2021

Velmi nízké finanční ohodnocení.
Napsáno:březen 2021

Hlídané parkoviště pro zaměstnance. Práce v čistém prostředí.
Podstav zaměstnanců, přehnané kontrolování plnění povinností, arogantní chování, nedocenění práce či častá a neoprávněná kritika, zadávání příliš složitých úkolů (na které nemá podřízený kvalifikaci nebo jsou nesplnitelné), zabraňování přístupu k informacím např. od nadřízených vede k neinformovanosti, nemožnost vyjádřit svůj názor, předložit své návrhy nebo šéf vydává práci podřízeného za svou, přemíra přesčasů
Napsáno:květen 2020

Pracoval jsem,jako Mechanik- seřizovač,byl jsem maximálně spokojený,ale pracovní poměr jsem musel ukončit z rodiných důvodů
Problém byla Mistrová se kterou jsem byl na směně,byla hloupá a donášela vedení snad na všechny lidi
Napsáno:květen 2020

Zaujala / nezaujala vás firma Teva Czech Industries s.r.o.?