Možnost skloubení rodinného a pracovního života.
Dobrý kolektiv, což se bohužel liší dle pracovišť.
Interní komunikace nefunguje úplně dobře.
Děkujeme za Vaší reakci. Vážíme si, že oceňujete možnost skloubení pracovního a rodinného života i dobré vztahy na Vašem pracovišti. V oblasti interní komunikace budeme rádi za sdílení případně konkrétní návrh, s kterým se prosím neváhejte obrátit dle vlastního uvážení na svého nadřízeného případně na personální oddělení.
Pružná pracovní doba. Vedoucí, který vychází vstříc. Možnost účastnit se mnoha školení a přednášek. Sportoviště zdarma. Příjemné pracovní prostředí. Fajn kolektiv.
Průběh zaškolení. Pracovní procesy by mohly být jasněji a lépe nastaveny i vysvětleny. Laxnost některých kolegů.
Děkujeme za Váš podnět. Jsme rádi, že oceňujete flexibilitu, možnosti rozvoje a pracovní prostředí. V oblasti nastavení procesů si uvědomujeme možné nedostatky a aktivně pracujeme na jejich zlepšení. V případě konkrétního podnětu ke zlepšení se prosím neváhejte obrátit na svého nadřízeného nebo personální oddělení.
Děkujeme Vám za reakci. Uvědomujeme si, že v některých situacích může docházet k nejasnostem, a proto doporučujeme v případě potřeby obrátit se na svého nadřízeného případně personální oddělení, abychom společně našli efektivní řešení.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Technická univerzita v Liberci?
Mé působení na TUL zatím hodnotím velmi kladně. Prostředí kolegové a spolupracovníci vytváří příjemné a podporující pracovní prostředí. Samozřejmě je na TUL mnoho věcí ke zlepšení, ale celkově se v zaměstnání cítím velmi dobře a do práce se těším.
Zlepšil bych komunikaci ze strany rektorátu; víc se zajímal o duševní zdraví zaměstnanců (kurzy, sezení apod.); zlepšil bych úroveň stravování v menze; snažil bych se o větší zapojení univerzity do života v Liberci a jeho okolí (propojení se sportovními týmy, vystupování n akcích apod. Nyní mi to přijde, že jsme trochu odstřihnutí od dění
Děkujeme Vám za Váš komentář a návrhy na zlepšení. Na zkvalitnění procesů a podmínek na TUL v rámci možností stále pracujeme.
Volnost pracovní doby, jednoduchý způsob čerpání dovolené, lidi, na které se člověk může obrátit, když něčemu nerozumí.
Stravování, pomalá byrokracie.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Možnosti stravování i administrativní procesy se snažíme neustále zlepšovat. V případě konkrétních podnětů se neváhejte obrátit na příslušné pracoviště případně personální oddělení.
Oceňuji 6 týdnů dovolené.
Největším benefitem je pro mě nálada a vztahy na pracovišti, velmi milí a vstřícní kolegové a skvělý vedoucí.
Díky práci na TUL je možný work-life balance.
Některé postupy jsou za mě zbytečné, resp. navíc.
Neuškodilo by více procesy digitalizovat a ubrat spotřebu papíru.
Děkujeme Vám za Váš podnět. Digitalizace procesů a snižování administrativní zátěže jsou pro nás důležité – pokud máte konkrétní návrhy na zlepšení, rádi je uvítáme. Můžete je sdílet s příslušným pracovištěm případně s personálním oddělením.
Přál bych si plat, který jsem požadoval při nástupu (protože v bývalém zaměstnání jsem takový plat měl).
Cítím se rozporuplně při jednání s nadřízeným. Jednou pochválí, později vytýká. Nevím tedy, jeslti jsem dobrý pracovník nebo špatný pracovník. Zatím jsem neměl žádné hodnocení, kde bych se to dověděl.