Možnost skloubení rodinného a pracovního života.
Dobrý kolektiv, což se bohužel liší dle pracovišť.
Interní komunikace nefunguje úplně dobře.
Response from employer:
Děkujeme za Vaší reakci. Vážíme si, že oceňujete možnost skloubení pracovního a rodinného života i dobré vztahy na Vašem pracovišti. V oblasti interní komunikace budeme rádi za sdílení případně konkrétní návrh, s kterým se prosím neváhejte obrátit dle vlastního uvážení na svého nadřízeného případně na personální oddělení.
Pružná pracovní doba. Vedoucí, který vychází vstříc. Možnost účastnit se mnoha školení a přednášek. Sportoviště zdarma. Příjemné pracovní prostředí. Fajn kolektiv.
Průběh zaškolení. Pracovní procesy by mohly být jasněji a lépe nastaveny i vysvětleny. Laxnost některých kolegů.
Response from employer:
Děkujeme za Váš podnět. Jsme rádi, že oceňujete flexibilitu, možnosti rozvoje a pracovní prostředí. V oblasti nastavení procesů si uvědomujeme možné nedostatky a aktivně pracujeme na jejich zlepšení. V případě konkrétního podnětu ke zlepšení se prosím neváhejte obrátit na svého nadřízeného nebo personální oddělení.
Děkujeme Vám za reakci. Uvědomujeme si, že v některých situacích může docházet k nejasnostem, a proto doporučujeme v případě potřeby obrátit se na svého nadřízeného případně personální oddělení, abychom společně našli efektivní řešení.
How would I fit in at Technická univerzita v Liberci?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Mé působení na TUL zatím hodnotím velmi kladně. Prostředí kolegové a spolupracovníci vytváří příjemné a podporující pracovní prostředí. Samozřejmě je na TUL mnoho věcí ke zlepšení, ale celkově se v zaměstnání cítím velmi dobře a do práce se těším.
Zlepšil bych komunikaci ze strany rektorátu; víc se zajímal o duševní zdraví zaměstnanců (kurzy, sezení apod.); zlepšil bych úroveň stravování v menze; snažil bych se o větší zapojení univerzity do života v Liberci a jeho okolí (propojení se sportovními týmy, vystupování n akcích apod. Nyní mi to přijde, že jsme trochu odstřihnutí od dění
Response from employer:
Děkujeme Vám za Váš komentář a návrhy na zlepšení. Na zkvalitnění procesů a podmínek na TUL v rámci možností stále pracujeme.
Volnost pracovní doby, jednoduchý způsob čerpání dovolené, lidi, na které se člověk může obrátit, když něčemu nerozumí.
Stravování, pomalá byrokracie.
Response from employer:
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Možnosti stravování i administrativní procesy se snažíme neustále zlepšovat. V případě konkrétních podnětů se neváhejte obrátit na příslušné pracoviště případně personální oddělení.
Oceňuji 6 týdnů dovolené.
Největším benefitem je pro mě nálada a vztahy na pracovišti, velmi milí a vstřícní kolegové a skvělý vedoucí.
Díky práci na TUL je možný work-life balance.
Některé postupy jsou za mě zbytečné, resp. navíc.
Neuškodilo by více procesy digitalizovat a ubrat spotřebu papíru.
Response from employer:
Děkujeme Vám za Váš podnět. Digitalizace procesů a snižování administrativní zátěže jsou pro nás důležité – pokud máte konkrétní návrhy na zlepšení, rádi je uvítáme. Můžete je sdílet s příslušným pracovištěm případně s personálním oddělením.
Přál bych si plat, který jsem požadoval při nástupu (protože v bývalém zaměstnání jsem takový plat měl).
Cítím se rozporuplně při jednání s nadřízeným. Jednou pochválí, později vytýká. Nevím tedy, jeslti jsem dobrý pracovník nebo špatný pracovník. Zatím jsem neměl žádné hodnocení, kde bych se to dověděl.