hezká část Liberce,
akademické prostředí,
možnosti fyzického i mentálního vyžití
- těžké prosadit jakékoli sebepotřebnější změny
- problémy s projektovým vedením a dokumentací, netransparentnost a žáby na pramenech
- občas obtížnější spolupráce napříč fakultami, protože každá funguje odděleně a trochu jinak
- menza balancuje na hraně poživatelnosti, nutričně zbytečná
Response from employer:
Děkujeme Vám za Vaší zpětnou vazbu. Ohledně kvality obědů v menze podnikáme kroky ke zlepšení nabídky a chutnosti jídel jak již zde bylo popsáno. V lednu 2025 proběhl také průzkum spokojenosti zaměstnanců s kvalitou stravování v menze, který v současné chvíli vyhodnocujeme. Z předběžných výsledků vyplývá, že 75% strávníků (zaměstnanců i studentů) je se stravováním v menze spokojeno.
Možnost zkráceného úvazku, zvýhodněné ceny obědů, možnosti poukázek, volná pracovní doba, přátelský kolektiv.
Nízké finanční ohodnocení, zkostnatělá struktura, neuvěřitelná míra byrokracie
Response from employer:
Děkujeme za Vaši reakci. Snažíme se nabízet kratší úvazky nebo využívat flexibilních forem práce za účelem skloubení osobního a pracovního života našich zaměstnanců.
Profesní rozvoj a podpora v oblasti dalšího vzdělávání. Oceňuji možnost home office, skloubení pracovního a rodinného života. Skvělý pracovní kolektiv. Benefity. Důraz na welbeing.
V oblasti vnitřní komunikace - získávání podkladů a informací od kolegů - zde je prostor ke zlepšení a nastavení jasnějších pravidel.
Response from employer:
Děkujeme za Váš podnět. Jsme si daného problému vědomi, snažíme se o zlepšení.
How would I fit in at Technická univerzita v Liberci?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Zajímavá, různorodá, podnětná práce.
Skvělý kolektiv, na kolegyně se mohu spolehnout. Vstřícnost zaměstnavatele, možnost skloubení pracovního a osobního života. Hezké pracovní prostředí.
Mnoho zajímavých kontaktů.
Možnost osobního růstu, pestrá nabídka školení.
Široká nabídka benefitů.
Přenos informací, občas vázne komunikace.
Response from employer:
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu, těší nás, že na TUL rád/a pracujete. Na zlepšení komunikace a efektivnějším sdílení informací pracujeme. Velikost a organizační strutkura zaměstnavatele způsobuje, že přenos informací ke všem zaměstnancům trvá bohužel déle než bychom si přáli.
Každa katedra ma neco,tak jako jednotlive lide,kteri na nich jsou. Zalezi s kym mate moznost pracovat. Po letech studia,praxe a zamestnani na TUL, mohu velice kladne doporucit katedru strojirendke technologie, lide jsou velice vstricni a maji zajem predavat zkusenosti nejen pri studiu.
"Birokracie" a neustale papirovani,pokud neco pottebujete byť jen zapujcit z jineho pracoviste.
Response from employer:
Děkujeme za Vaši reakci. Na zkvalitnění procesů v rámci možností stále pracujeme.
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?