Spolupráce s nejbližšími kolegy je skvělá, stejně jako pracovní prostředí.
Překážky spatřuji ve spolupráci s vyšším vedením, které se často zabývá mikromanagementem, záležitosti dotýkající se podřízených se řeší na vysoké úrovni bez konzultace s níže postavenými zaměstnanci, čímž dochází k chybovosti a nesprávnému nastavení pravidel, která ale vedení není ochotno měnit či reflektovat připomínky podřízených.
V této práci se neustále učím něco nového, plat na dobré úrovni - vyrovná se soukromým firmám, skvělý vedoucí a tým kolegů, oceňuji možnost dalšího vzdělávání.
Podpora: jak pro odborný a osobnostní růst, zavádění nových věcí, projektů, tak i podpora pro work-life balance, respekt k osobnímu životu a možnost mít volno, když potřebuji. Vnímám, že to obecně u nás vede k mnohem vyšší efektivitě práce, vzájemného respektu a dobrých vztahů s kolegy.
snažíme se nyní zlepšit interní/týmovou komunikaci, v důsledku rychlého růstu společnosti je to téma, které jsme s kolegy otevřeli pro následující období ke zlepšení, tedy věřím, že se nám společně podaří zlepšit jak vertikální, tak i komunikaci napříč sekcemi :)
Zajímavý produkt, stabilní společnost. Vcelku slušně se hlídá work-life balace.
Platové podmínky jsou tristní. Firma se dle mého chová poněkud jako státní/polostátní podnik a platové podmínky nejsou s běžným businessem kompetitivní. Spíše rozhodují tituly a počet odpracovaných let. Škoda
Oceňuji značku firmy jako takovou, svého zaměstnavatele beru jako prestižní společnost a jsem spokojena a velmi šťastná, že zde jsem. Oceňuji možnosti v rámci zaměstnávání zaměstnanců, platové ohodnocení a celkovou činnost firmy.
Provázanost sekcí, chybí mi v naší společnosti týmové akce a teambuildingy, ráda bych se s dalšími kolegy sblížila. Chybí základní přístup k běžnému fungování v práci jako například přístupné barely s vodou, mop.... Úklid v naší firmě není dobře zaopatřen.