Prague City Tourism a.s image

Prague City Tourism a.s

Cestovní ruch, reklamní činnost, marketing, průvodcovská činnost

Mám velmi zajímavé benefity. Kolektiv je velmi dobrý.
Napsáno:leden 2026

Příjemné prostředí, práce v historickém centru Prahy. Zajímavé benefity - bezplatný vstup na pražské věže, stravenkový paušál a další.
Napsáno:leden 2026

Velmi oceňuji, že společnost klade důraz na rovnováhu mezi osobním a profesním životem. Vážím si férového jednání ze strany nadřízeného a skvělého kolektivu. Kromě toho máme širokou škálu velmi zajímavých benefitů, které zahrnují nejen akce pro zaměstnance (Den zdraví, dobrovolnictví nebo příměstský tábor pro děti a vnoučata zaměstnanců), ale také kvalitní možnosti vzdělávání a osobního rozvoje, kartu Multisport, volné vstupy do galerií, pravidelný příspěvek na kartu Edenred a stravenkový paušál.
Napsáno:leden 2026

S ředitelkou sekce a s kolegy ve svém oddělení.
S komunikací mezi odděleními a velmi omezeným prostorem v centrále, kde je možné realizovat schůzky či školení.
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Prague City Tourism a.s?
Oceňuji velmi přátelskou atmosféru na pracovišti a spolehlivý team lidí. Dále širokou škálu benefitů.
NE
Napsáno:leden 2026

Přístup společnosti k prezentaci Prahy a k cestovnímu ruchu. Při tvorbě suvenýrů dává příležitost českým umělcům a tvůrcům. Kvalitní dress code - výroba je v ČR a přes odpovědné zadávání. Propojení se CSR aktivitami. Máme širokou škálu velmi hezkých benefitů. Společnost pořádá zajímavé akce pro zaměstnance - např. den zdraví nebo příměstský tábor pro děti/vnoučata zaměstnanců. Možnost kvalitního vzdělávání a osobnostního rozvoje - pro ty, kdo chtějí a jdou si za tím. A jsem spokojena i s komunikací a spoluprací s ostatními zaměstnanci - v PCT je spousta skvělých lidí, kteří chtějí pracovat, je jim blízký cestovní ruch a péče o památkové objekty.
Všude se něco najde. Ve své práci nevidím nic tak zásadního, co by mělo být zmíněné tady v celkovém hodnocení společnosti. Jsou to drobné operativní záležitosti a zaměstnanec buď s celkovou vizí a nastavím společnosti souzní, zůstává a přizpůsobí se, nebo může jít jinam, kde se mu dveře otvírají lépe a pro něj správným směrem.
Napsáno:leden 2026

Férové jednání, zajímavá a velmi pestrobarevná práce, flexibilita, finanční ohodnocení
nic konkrétního
Napsáno:leden 2026

Ano, jsem velmi spokojená. Líbí se mi náplň práce, možnost se profesně rozvíjet a také vztahy s kolegy. Firma mi nabízí dobré pracovní podmínky a podporuje můj osobní růst.
ne, děkuji
Napsáno:prosinec 2024

Oceňuji - podporu a aktivní zájem o rozvíjení znalostí a dovedností zaměstnanců nejen odborného, ale i osobnostního rázu - možnost kariérního růstu - flexibilní pracovní dobu, která je pro mě velkým benefitem, neboť do práce dojíždím - výši příspěvku na penzijní spoření a stravenkového paušálu Největším benefitem je pro mě ale skvělý pracovní kolektiv, díky kterému chodím do práce ráda. Mám kolem sebe kolegy, na které se můžu za všech okolností spolehnout a stejnou podporu vnímám i od svého nadřízeného.
Nebýt tu spokojena, jako zaměstnanec bych zde nadále nepůsobila :)
Napsáno:červen 2024

Work-life balance Stravenkový paušál Dog friendly kanceláře Příjemné pracovní prostředí Práce v historickém centru Prahy Dobrý kolektiv - hodně záleží, na jakém oddělení pracujete
Málo reálně použitelných benefitů Multisportka za 1 350 Kč ! Docházkový systém - místo skutečně odvedené práce se hlídá, abyste nebyli na konci měsíce pár hodin v mínusu. Naopak, pokud jste pár hodin v plusu, nikoho to nezajímá.
Napsáno:květen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Prague City Tourism a.s?