Jak by mi to sedlo ve společnosti Prague City Tourism a.s?
Oceňuji, že jsem v kontaktu s děním, stále nový přísun informací z různých odvětvích, novinky v kultuře, setkávání s klienty z celého světa, používání cizích jazyků.
Velmi mi vadí na některých pracovištích pracovní prostředí a sociální zařízení.
A také finanční ohodnocení alespoň jednou za dva roky, vzhledem k inflaci a nárůstu pracovních činností.
Oceňuji prostředí sídla společnosti a nabízené zaměstnanecké benefity. Oceňuji profesionalitu své nadřízené a příjemné vztahy na pracovišti.
Ocenila bych roční odměnu za své úsilí a čas nad rámec pracovní doby, který do společnosti vkládám a ocenila bych méně časově náročné práce :) a určitě by pomohla pružnější součinnost napříč některými odděleními.
zajímavé benefity, skvělý kolektiv, vstřícnost nadřízeného, možnost profesních školeních a doškolovacích akcí...
na některých pracovištích nevyhovující pracovní podmínky /špatné osvětlení, sociální zázemí/, vzhledem k narůstající inflaci bych ocenila zvýšení platu
Je to zajímavá práce, která mi velmi rozšiřuje obzory. Učím se spoustu nového, získávám nové znalosti a dovednosti.
Velkým benefitem je důraz, který společnost klade na slaďování osobního a profesního života.