Oceňuji, že jsem v kontaktu s děním, stále nový přísun informací z různých odvětvích, novinky v kultuře, setkávání s klienty z celého světa, používání cizích jazyků.
Velmi mi vadí na některých pracovištích pracovní prostředí a sociální zařízení.
A také finanční ohodnocení alespoň jednou za dva roky, vzhledem k inflaci a nárůstu pracovních činností.
Oceňuji prostředí sídla společnosti a nabízené zaměstnanecké benefity. Oceňuji profesionalitu své nadřízené a příjemné vztahy na pracovišti.
Ocenila bych roční odměnu za své úsilí a čas nad rámec pracovní doby, který do společnosti vkládám a ocenila bych méně časově náročné práce :) a určitě by pomohla pružnější součinnost napříč některými odděleními.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
zajímavé benefity, skvělý kolektiv, vstřícnost nadřízeného, možnost profesních školeních a doškolovacích akcí...
na některých pracovištích nevyhovující pracovní podmínky /špatné osvětlení, sociální zázemí/, vzhledem k narůstající inflaci bych ocenila zvýšení platu
Je to zajímavá práce, která mi velmi rozšiřuje obzory. Učím se spoustu nového, získávám nové znalosti a dovednosti.
Velkým benefitem je důraz, který společnost klade na slaďování osobního a profesního života.
Celkem příjemné benefity. Plánování směn dle mých potřeb.
Mám pocit, že je na nás vyvíjen velký tlak ze strany vedení. Nelíbí se mi některé požadavky na pracovníky. Na pracovišti to způsobuje špatnou atmosféru. Ráda bych se kariérně někam posunula, tady ta možnost bohužel není.
finanční ohodnocení
benefity (příspěvek na penzijní připojištění, nově levnější multisportka, příspěvek na benefitní kartu, sick days)
dog friendly prostředí
špatná komunikace mezi jednotlivými sekcemi
neférové jednání
nejistota pramenící z protichůdných podnětů a nejasné zpětné vazby ze strany vedení
mikromanagement ze strany vedení, který zásadně zhoršuje efektivitu práce
negativní atmosféra vyvolaná vedením, která má za následek velkou demotivaci zaměstnanců