Velkým plusem je pro mě flexibilní pracovní doba. Vážím si podpory při rozvoji znalostí a dovedností prostřednictvím různých školení. Oceňuji také řadu benefitů, jako je například příspěvek na penzijní spoření nebo stravenkový paušál. Velkým benefitem jsou i volné vstupy do muzeí, zvýhodněné vstupenky do divadel a vysoký příspěvek na kartu Multisport. Je hezké, když zaměstnavatel myslí i na zpříjemnění volného času svých zaměstnanců :)
Nejvíce si ale cením skvělého kolektivu. Pracuji s lidmi, na které se mohu spolehnout, a stejnou podporu vnímám i ze strany vedení. Díky tomu chodím do práce s radostí a motivací.
Velmi oceňuji férové jednání ze strany nadřízeného, dále profesionální a přesto přátelskou spolupráci s kolegy napříč odděleními. Práce v PCT je pro mě výzvou i radostí zároveň. Vím, že se mám kam posouvat a dostávám k tomu velkou podporu, a to nejen díky pravidelnému vzdělávání. Nemohu opomenout ani benefity, které ráda a často využívám (karta Multisport, volné vstupy do galerií, pravidelný příspěvek na kartu Edenred a stravenkový paušál).
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
+ Velmi oceňuji, že se společnost aktivně snaží přizpůsobovat změnám okolí a neustále přemýšlíme, jak zlepšovat a posouvat naše procesy. Díky tomu se můžeme rozvíjet a inspirovat se navzájem.
+ Hodnoty, o kterých mluvíme nejsou jen hezká slova, ale skutečně je žijeme, vážím si svých kolegů, máme vzájemný respekt k naší práci i mezi sebou.
Nic zásadního, díky výše zmíněnému vím, že se každá nespokojenost může postupně přetavit zas do plusu.
Mezi hlavní pozitiva patří flexibilní pracovní doba, možnost účastnit se různých doškolovacích akcí a využívání cizích jazyků v praxi.
Oceňuji také benefity ve formě volných vstupů na historické objekty a příspěvek na Multisport kartu.
Práce mi dává smysl a velkým plusem je příjemný a přátelský kolektiv.
Příjemné pracovní prostředí a dobré ohodnocení. Výhodou je také flexibilní pracovní doba, vč. možnosti zkrácených úvazků, home office, sick days, stravenkový paušál, Multisport karta, příspěvek na Edenred Card, příspěvek na penzijní připojištění, doškolování, volné vstupy na spravované památkové objekty a účast na vycházkách.
Nejvíce si vážím příjemného pracovního prostředí, vstřícného přístupu kolegů a smysluplné náplně práce. Oceňuji také stabilitu organizace, možnost spolupráce napříč týmy a to, že se člověk může průběžně učit nové věci a profesně se posouvat.
Oceňuji možnost osobního i profesního rozvoje a prostor se dál posouvat. Pružná pracovní doba mi umožňuje efektivně skloubit osobní a pracovní život. Hodně si cením přátelského kolektivu, vstřícného přístupu nadřízené a fungující spolupráce s kolegy.