Prague City Tourism a.s image

Prague City Tourism a.s

Cestovní ruch, reklamní činnost, marketing, průvodcovská činnost

Dobrý pracovní atmosféra, příjemní kolegové, zajímavá práce
Není stejný metr pro všechny sekce. Nesoustředění na celek vyvolává zbytečné soupeření sekcí
Napsáno:květen 2024

Nejvíce jsem spokojena s firemní kulturou. Jedná se o sofistikované a příjemné prostředí. Všichni kolegové jsou opravdu milí a to je potom radost chodit do práce. Zaměstnavatel nabízí možnost zajištění multisport karty, příspěvek na důchodové pojištění a spoustu dalších benefitů.
Z podstaty mé pozice se jedná o větší míru stresu, ale já říkám, kdo se bojí stresu, ať nechodí do lesů marketingu.
Napsáno:květen 2024

Oceňuji možnost dalšího vzdělávání, pestrý výběr benefitů, pružnou pracovní dobu a přátelské prostředí.
Napsáno:květen 2024

finanční ohodnocení benefity (příspěvek na penzijní připojištění, nově levnější multisportka, příspěvek na benefitní kartu, sick days) dog friendly prostředí
špatná komunikace mezi jednotlivými sekcemi neférové jednání rozdílné podmínky pro zaměstnance v rámci jedné sekce protekční kolegyně nejistota pramenící z protichůdných podnětů a nejasné zpětné vazby ze strany vedení mikromanagement ze strany vedení, který zásadně zhoršuje efektivitu práce negativní atmosféra vyvolaná vedením, která má za následek velkou demotivaci zaměstnanců
Napsáno:červenec 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Prague City Tourism a.s?
Ano, jsem velmi spokojená. Líbí se mi náplň práce, možnost se profesně rozvíjet a také vztahy s kolegy. Firma mi nabízí dobré pracovní podmínky a podporuje můj osobní růst.
ne, děkuji
Napsáno:prosinec 2024

Pružná pracovní doba Předmět podnikání Péče o zaměstnance Chápající nadřízená Fajn kolegové
Trošku se tu pere staré a nové myšlení a řízení, ale pokrok je vidět na každém kroku.
Napsáno:září 2024

Snaží se vyjít vstříc v případě náhlé potřeby vyměnit směnu. Doškolovací akce.
Někteří vedoucí si naší práci představují jinak. Chtějí výsledky/čísla, ale moc nesledují náročnost těchto výsledků.
Napsáno:červen 2024

inspirativní a rozmanitá práce v oficiální městské DMO účast na zajímavých a přínosných projektech adekvátní mzdové ohodnocení řada benefitů (rozvojová školení, sick days, stravenkový paušál) přátelský kolektiv v rámci sekce
nastavení některých benefitů (malá podpora spoření, nevýhodná karta Multisport) občasné překážky v efektivní mezisekční komunikaci a spolupráci
Napsáno:červen 2024

pruzna pracovni doba moznost prace z domova prace v centru Prahy inovativni firma s dobrym jmenem skvely tym v ramci sekce
velmi spatna komunikace napric firmou hodne se resi kompetence (kdo s kym mluvit muze a nemuze); bojime se oslovovat kolegy z jinych sekci podprumerna mzda, ktera se nezvysuje zadny team-building nebo jine spolecne akce, takze skoro nezname kolegy z dalsich sekci
Napsáno:květen 2024

s fajn atmosférou díky nejbližším kolegům
vadí mi nekonzistentní přístup v některých otázkách
Napsáno:květen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Prague City Tourism a.s?