Přátelská firma i atmosféra, většina seznamáků jsou fajn lidi, profíci ve svém oboru, ochotní pomoct, zamyslet se, hledat řešení..ikdyž je firma velká nejsou zde rysy korporátu
Nové technologie, super tým, velice dobrý plat, stabilita, rozvoj.
Work in a team of young people
Mladí rádi zkouší nové věci a technologie. Rádi se pouští do řešení zapeklitých problémů a diskutují. Nejsou konzervativní po několikaleté praxi a dokáží přinést i nový nadhled do projektu.
Výborná atmosféra, do práce si můžete vzít i svého čtyřnohého mazlíčka.
Přátelští kolegové a neformální prostředí, spousta zajímavých akcí jak v celé firmě i v týmu.
Benefit +, za které si můžete koupit i dovolenou navíc, + 3x sick day.
Seznam mi dal skvělou příležitost vést větší tým vývojářů a navíc možnost si hrát s moderními technologiemi. I pře sto, že už je Seznam obrovská firma, tak se tu k sobě všichni chovají přátelsky a mile. Je to jak jiný vesmír proti světu kolem, kde se stále někdo mračí.
Ač je tu nálada hodně uvolněná a velká zábava, je potřeba tu velkou firmu nějak řídit a tak občas člověk narazí i na byrokracii. I ta se dá ale pohodlně zvládnout s tak dobrým kolektivem a úsměvem se kterým se tu člověk většinou setká.