Jste tam proste pro všechno. Sice jste beauty konzultant, ale přijmate zboží, což Vám zabere 4 hodiny, pak děláte údržbu ve skladě a komunikace se zákazníky nic moc, když vlastně ani nevíte, co na obchodě je, když jste porad ve skladu.
+ kolektiv
+ multisportkarta
+ zaměstnanecké slevy
+ nové krásné kanceláře
+ stravenky
+ možnost pracovat z domu
+ práce v mezinárodním prostředí
+ jazykový kurz angličtiny
- víkendová práce
- práce do 22 hodin
- i při práci na plné obrátky jsme pořád poslouchali, že nic neděláme
- všichni si tykají, protože "nejsme v korporátu" - nechci se všemi tykat, zaprvé v češtině vykání není přežitek a zadruhé se mi nelíbí, když mi tykají absolutně cizí lidi
- pozitivní motivace od "trenérů" absolutně nulová
- negativní hodnocení se objevuje dost často
- výplata určitě není vhodná pro někoho, kdo plánuje šetřit/mít rodinu/něco splácet; tím spíš, pokud se žádosti o zvýšení platu můžou podávat jenom dvakrát ročně
- vedení zaměstnanci absolutně nezajímají, důležité je, že vydělávají peníze
- jazykový kurz z jakéhokoli jiného jazyka je nemožný, protože se to nikomu nechce zařizovat
Super jsou benefity stravenky zadarmo,nákup na Notino s velkou slevou,výprodej skladů pro zaměstnance,telefon,počítač ...možnost půjčení služ.auta,multisport karty...Firemní akce jako sportovní den atd...
Práce v Notinu je skutečně voňavá, nicméně od takto velké firmy by člověk čekal lepší ohodnocení a spolupráci zaměstnanců na všech úrovních. Směrem z kanceláře na prodejny to občas nefunguje úplně nejlépe. Víc komunikace, otevřenosti a respektu by některým lidem jistě prospělo. Celkově taková průměrná spokojenost.