Krásné prostředí, pokud si člověk našel přátele ve správných odděleních dostal mnoho krásných dárečků:-)
Pracoval jsem na komerčním oddělení. Manažerské pozice tam zastávali zaměstnanci, kteří tam pracovali dlouho a ne proto, že by uměli dobře komunikovat s lidmi, nebo je dobře motivovat. Dokázali dobře prezentovat pro externí partnery, ale to je tak všechno, a pokud se nějaká kritika snesla na jejich účet, nedokázali s tím pracovat. Když jsem zpětnou vazbu předal HR s doporučením, že by bylo fajn na osobním manažerském rozvoji s manažery pracovat, bylo mi řečeno: no to bych se ale musela bavit se všema a na to já nemám čas. Smutné, slyšet toto z úst HR. Jiná odděleních mi zdála vedena jinak, možná trochu lépe. Zde mi to přišlo neprofesionální a velmi mě to mrzelo, protože trh kosmetiky má obecně obrovský potenciál.
Možnost si přivydělat j výplatě nějakou korunu navíc z prodejů.
Hezké slevy na produkty ( ale jen produkty exkluzivní )
Beauty Consultant = skladník.
Každej děla vše a vlastně nikdo nedělá nic. Nováčci se zaučují tak, že vše se jim jednou ukáže a pokud si to nepochopil tak smůla. Podle mě vy bylo lepší aby jeden člověk byl opravdu jen na sklad, který je potřeba cely den. Ten člověk aby naskladňoval nové zásilky, nové balíčky, nové produkty a zároveň ze skladu nosil zásilky pro které si přijdou lidé. Špatně rozdělené role. Navíc když zástup a vedoucí sedí a jediné jak se angažují je koukaní do PC a do telefonu 🤦♀️ Každopádně jsem rada za tuto zkušenost, ale asi budu koukat dal po lepší práci. Tato práce se nedá skloubit s osobním životem. Protože každý den 8 hodin. Po 5 dnech. No jste pak rádi, ze jste doma.
Complex tasks
V Notino se naučíte opravdu makat. Když zvládnete tuto práci zvládnete vše. Dobrý start do života
Jobs for people with no work experience
Zaměstnanecká sleva
Fajn kolektiv (ti, co opravdu pracují rukama)
Vedení - manažer je arogantní a mám dojem, že nás považuje jen za tupce, kteří mu vydělávají peníze
Nesmyslná "opatření" (nutnost mít triko s rukávem - ve 30° opravdu chuťovka, mohou se nosit jen černá trika atd.)
Nesplnitelné normy
Za tu dřinu poměrně nízký plat
Nařízené přesčasy, které se většinou dozvíte až pár desítek minut před koncem směny (a nikoho nezajímá, že máte svůj soukromý život, prostě musíte jít)
"Dotované" nápoje ve stylu 10 Kč za půl litru šťávy, automaty s bagetami a energy drinky, jejichž cena je snad vyšší než v automatu na hlavním nádraží
Pokud jedete na odpolední směnu, nemáte většinou šanci zaparkovat (neschopnost vedení tento problém vyřešit)
Nedýchatelný vzduch (v hale není klimatizace, jen pár větráků, které jsou ale úplně k ničemu, protože jen víří vydýchaný vzduch)
Nesmyslně kontroly při odchodech (nutnost projít skenerem), které člověka akorát zdržují a často ve frontě stráví klidně půl hodiny
Jobs for people with no work experience
Není potřeba mít nějaké znalosti, stačí mít ruce a nebýt úplně levý. Žádné přemýšlení od práce neočekávejte.
Nenašel jsem si opravdu nic, s čím bych byl spokojený.
Přístup k zaměstnancům. Jste jen kus který se dá kdykoliv nahradit.
Nekompetentní nadřízení.
Oddělení spolu nespolupracují a házejí si vzájemně klacky pod nohy.
Nepromyšlený systém kontrol při odchodu ze zaměstnání, zdrží vás i klidně 30 minut.
Na prodejně sníte mluvit jen se zákazníky. Když mluvíte s kolegy, hned jste upozorněn manazerkou, že se to nesmí.
Na prodejně nesmíte nikdy stát se zalozenyma rukama. Hned jste upozorněn manazerkou že se to nesmí.