Ikdyz je to obrovska korporace, tak jim zalezi takrka na kazdem jednotlivci. Velmi dlouho jsem nezazil takovy zajem o zamestnance. I clenove nejvyššího vedeni uvazuji pri strategickych rozhodnuti, jake budou mit dopad na zamestnance. Stejne je to se zajmem o klienta- drive jsem pusobil take ve velke spolecnosti, kde byl primarnim ukazatelem kratkodoby zisk. Zde veri, ze k zisku vede i spokojenost klienta.
Je to pruznost, ktera zde schazi. Nekdy take odvaha delat veci, u kterych vsichni veri, ze jsou dobre, jen nemaji adekvatni schvaleni.
Nic zasadniho me nenapada, pracuji ve vybornem kolektivu, ktery me ve sporce “drzi”.
Snad jen kdyby se lide z centraly casteji jezdili divat do pobockove site, aby vedeli, o cem to v regionech je :)
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Cením si školícího programu, schopnosti zdokonalovat zaměstnance a pomáhat jim v plnění plánů. Cením si i toho že nadřízení řeknou vše na rovinu nechodí se okolo horké kaše a když je potřeba pomůžou.
Změnila bych postoj k plánům, někdy za moc práce malá odměna. Samozřejmě chápu že plány jsou a vždy budou.
Důvěra, selský rozum, spolehlivost, podmínky k práci, bonusy, manažeři, kolegové, pracovní prostředí, uznání, školení, vzdělávání, rozvíjení osobnosti, to vše ve skvělém provedení a nejen to, jsem našla v ČS.
zlepšila bych motivační kriteria pro pracovníky Front office, mění se poměrně často, ne však vždy tím správným směrem.
A ať zamaká na mezisegmentové spolupráci, kolegové jsou nuceni proti sobě jít. to má špatný dopad na klienta.
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance