Částečná volnost během směn. (Je možné si občas takzvaně odběhnout třeba na kafe.)
Chybí mi stabilnější práce, směny a také stabilní mzda. Plus adekvátní finanční ohodnocení za přesčasy, svátky a vyšší výkon.
Lepší pracovní prostředí. (Studená, teplá voda, čisté denní místnosti a šatny.)
Spolehlivý VZV servis.
Lepší pomůcky pro práci v zimě a mokru. (Holínky a nepromokavý oděv pro práci s tekutinami nebo během solení v zimě.)
Často mi chybí pomůcky pro manuální práci. (Rukavice, nůž, někdy i brýle.)
možnost kariérního růstu
káva a nealko pivo na pracovišti
ve firmě zoufale chybí prostor pro odpočinek a konzumaci jídla - jíst si oběd za počítačem není činnost, u které si odpočinete. K dispozici je pouze chodba s paletami, u kterých se jíst nedá. Firma se sice pyšní terasou, na ni však vede vchod ze zasedací místnosti, pokud je tedy místnost obsazená, na terasu se nedostanete. Za celý rok jsem tam nebyla ani jednou.
Benefity ve firmě jsou zvláštně řešené - k dispozici sice máte slevu na pivo, ale musíte si pro něj přijet do pivovaru. Pokud tedy nemáte auto, je vám tento benefit na nic. Multisport kartu si platíte v plné výši, což se taky moc nevidí a firma se vymlouvá na to, že částku snižovat nebude, protože o kartu není zájem - zájem o ni ale není právě kvůli tomu. Celková atmosféra ve firmě mi přišla hodně neosobní, ke slovu přátelská má hooodně daleko - introduction day proběhl 9 měsíců po mém nástupu do zaměstnání, na team buildingy zde můžete zapomenout a absence relax zóny/jídelny tuto neosobní atmosféru jen umocňuje.
milion online školení, které jsou pořád o tom samém
Nedoporučuji nastupovat do firmy Heineken,budete pracovat pod stresem a budou po vás chtít nesplnitelné úkoly aby vám nemohli dát prémie...PS vlastní zkušenost.
Plat,chování,ponižování.
Complex tasks
Pracujete ve stresu.
Máte na splnění úkolů krátkou dobu.
Musíte být flexibilní.
Výplata vždy včas na účtu, obrovská škola pro další profesní zařazení mimo společnost, velké životní ponaučení: vždy věř jen sám sobě a nespoléhej na ostatní,
Obrovská anonymita, schovávání se jeden za druhého, netransparentní vyhodnocování cílů, jeden člověk z pozice moci zničí několikaletou práci celé řady lidí za přihlížení vrcholového managementu
Nastavené systémy zajišťovaly hladký průběh jednotlivých procesů, za dobrou práci byl člověk odměněn odpovídajícím platem.
Časté střídání šéfů, kteří se tím pádem chovají jako "nucení správci" bez vazeb na dlouhodobý rozvoj a budování něčeho, co za nimi bude. Čísla v tabulkách odesílané na centrálu byly důležitější než skutečný profit nebo zisk, takže za cenu "skvělých čísel" firma občas zbytečně prodělává. Ale "rotující" manažeři tím vykazují své výborné výsledky.
Opportunity to use foreign languages
Komunikace v angličtině je nezbytná pro vyšší pozice. Propojení a sdílení informací v Heinekenu je dobře vymyšlené a usnadňuje práci.
Did you find Heineken Česká republika, a.s. interesting?