Centrála
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Stabilita firmy+9

Skupina ČEZ

Výroba, prodej, přenos a rozvod elektřiny

Jsme jednou z největších společností v České republice. Usilujeme o to, aby byl energetický sektor udržitelný, ekologičtější a šetrnější k naší planetě. Díky pestrému portfoliu aktivit nabízíme široké spektrum pracovních míst. Orientujeme se na bezpečnost, zvyšování efektivity, podporu inovací, růst odbornosti a vzájemnou spolupráci zaměstnanců. Řídíme se přísnými etickými standardy, chováme se odpovědně k zaměstnancům, dodavatelům, společnosti a životnímu prostředí.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (800)

Dobré zázemí Možnost se vzdělávat Obrovské množství benefitů a příspěvků Možnost home-office Nadprůměrná mzda
Klasický korporát, tedy některé procesy jsou zbytečně dlouhé Některé porady jsou zbytečné a časté
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete nabídku možností dalšího vzdělávání i širokou škálu benefitů a příspěvků pro naše zaměstnance. Zpětná vazba je pro nás důležitá, abychom nastavenou vysokou laťku udrželi i do budoucna. Chápeme, že některé procesy se lidem, kteří k nám přišli z menších firem, mohou zdát zbytečně zdlouhavé. Proto se snažíme tuto oblast co nejvíce zjednodušit a do velké míry zautomatizovat a zdigitalizovat, tak aby probíhala co nejefektivněji. Pokud máte konkrétní návrhy na zlepšení struktury porad, neváhejte kontaktovat svého nadřízeného, který Vás jistě rád vyslechne. Společně můžete pracovat na tom, aby naše pracovní prostředí bylo co nejefektivnější a nejpříjemnější. Děkujeme za Vaši otevřenost.
Firma:ČEZ ICT Services, a. s.
Napsáno:říjen 2024

Za množství kladených požadavků (jaderná elektrárna) mizerná mzda, konkurence nabízí stejnou i vyšší mzdu, důkazem je stálý nedostatek lidí v posledních několika letech, za branou už nestojí davy lidí toužících pracovat v ČEZu Korporátní plýtvání penězi, ale na mzdy není

Příležitosti pro studenty a absolventy

Rozmanitá práce

Zaměstnavatel - výroba a stabilní dodávka elektřiny+9

Skvělý plat Výborné benefity Kolektiv Přístup k zaměstnancům
Napsáno:srpen 2023

Jistota a stabilita. Benefity - stravenky, příspěvek na životko a penzijko, možnost zapůjčení firemního NTB v případě potřeby, sick days, možnosti bezplatného očkování.
Proč si stěžovat na to, že po mě zaměstnavatel chce, abych plnila nějaké úkoly - to chce každý zaměstnavatel. Vzhledem k tomu, že se jedná o sedavé zaměstnání, tak bych ocenila možnost benefitu ve formě příspěvku na masáže.
Velmi nás těší, že se Vám u nás líbí. Budeme moc rádi, když využijete referenční systém a doporučíte volné pozice v rámci Skupiny ČEZ lidem ze svého okolí. Snažíme se zaměstnanecké benefity koncipovat tak, aby si každý zaměstnanec mohl vybrat podle svých preferencí. Řada masážních salónů kartička nebo poukazy Sodexo/Pluxee přijímá, věříme tedy, že si zaslouženou masáž užijete.
Firma:ČEZ Prodej, a.s.
Napsáno:srpen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina ČEZ?
Zajímavé benefity, férový přístup nadřízených, dodržované pracovní zákony (jako třeba pracovní doba, maximální přesčasy), volné víkendy, velmi hezký plat.
Tlak na prodej a výkon.
Firma:ČEZ Prodej, a.s.
Napsáno:srpen 2023

Jsem spokojená s chováním a přístupem mezi zaměstnanci ve Skupině ČEZ. Pracovní morálkou a lidským přístupem.
Horší je předávání informací.
Napsáno:srpen 2023

Pořád se učím novým věcem, práce není stereotypní, cítím se v práci dobře, nikdo mě zatím doposud neponížil, jsem platově stále motivován, všechen přesčas si člověk může vybrat a vynahradit tak čas rodině. Stále se v práci rozvíjím, jsou zde perfektní benefity. Jsem velmi spokojený se svou prací.

Řád a pravidla
Firma má zpracované metodiky, postupy a další řízenou dokumentaci, se kterou jsou zaměstnanci stále seznamováni, aby věděli, jaká jsou pro jejich pracovní činnosti a jejich role pravidla.
Napsáno:srpen 2023

Oceňuju možnost uplatnit a někdy i prosadit svůj přístup k situacím a stavu technického zařízení.
Nevím

Téměř se všemi lidmi u firmy se kterými se potkám i z ostatních lokalit vycházím dobře. Vzájemná spolupráce funguje na vysoké úrovni. Vždy, když si nevím rady, tak na kohokoliv jsem se obrátil, vždy mi ochotně s problémem poradil.

Řád a pravidla
Jakákoliv činnost vyžaduje přesnost a spolehlivost. Je nutné dodržovat řídící dokumenty pro jakoukoliv činnost.
Napsáno:srpen 2023

Skvělý kolektiv, výborné benefity, rozvíjející se prostředí, možnost kariérního růstu
Firma:ČEZ Obnovitelné zdroje, s.r.o.
Napsáno:srpen 2023

Stabilita a jistota, benefity, možnost částečně čerpat HO, možnost rozvíjet se
Jako v každém korporátním světě se najdou určitá omezení, které pokud přijmete jako fakt, nemusí být překážkou.
Firma:ČEZ Distribuce, a. s.
Napsáno:srpen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Skupina ČEZ?