Centrála
Centrála
 Různorodé týmy, jeden společný cíl.
Různorodé týmy, jeden společný cíl.
Zákaznická centra
Zákaznická centra
Stabilita firmy+9

Skupina ČEZ

Výroba, prodej, přenos a rozvod elektřiny

Jsme jednou z největších společností v ČR a již několik let získáváme ocenění Top zaměstnavatel, které udělují studenti vysokých a středních škol. Usilujeme o udržitelnou a ekologičtější energetiku budoucnosti. Díky širokému portfoliu služeb a projektů nabízíme rozmanité pracovní příležitosti pro odborníky z různých oblastí. Dbáme na bezpečnost, inovace a odborný růst našich zaměstnanců, stejně jako na odpovědný přístup k lidem, společnosti a životnímu prostředí.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (820)

Silná a stabilní společnost s dobrou firemní kulturou a zázemím.
Někdy jsou otravné korporátní procesy, ale je to daň za mnoho jiných předností.
Děkujeme za Váš názor. Velmi nás těší, že oceňujete stabilitu a dobrou firemní kulturu a zázemí naší společnosti. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Chápeme, že některé procesy se lidem, kteří k nám přišli z menších firem, mohou zdát zbytečně zdlouhavé. Proto se snažíme tuto oblast co nejvíce zjednodušit a do velké míry zautomatizovat a zdigitalizovat, tak aby probíhala co nejefektivněji. Pokud máte konkrétní návrhy na zlepšení, rádi je vyslechneme. Vaše názory nám pomáhají neustále se zlepšovat a vytvářet příjemnější pracovní prostředí pro všechny.
Napsáno:říjen 2024

Za množství kladených požadavků (jaderná elektrárna) mizerná mzda, konkurence nabízí stejnou i vyšší mzdu, důkazem je stálý nedostatek lidí v posledních několika letech, za branou už nestojí davy lidí toužících pracovat v ČEZu Korporátní plýtvání penězi, ale na mzdy není

Příležitosti pro studenty a absolventy

Rozmanitá práce

Dukovany - výroba a stabilní dodávka elektřiny+9

Skvělý plat Výborné benefity Kolektiv Přístup k zaměstnancům
Napsáno:srpen 2023

Jistota a stabilita. Benefity - stravenky, příspěvek na životko a penzijko, možnost zapůjčení firemního NTB v případě potřeby, sick days, možnosti bezplatného očkování.
Proč si stěžovat na to, že po mě zaměstnavatel chce, abych plnila nějaké úkoly - to chce každý zaměstnavatel. Vzhledem k tomu, že se jedná o sedavé zaměstnání, tak bych ocenila možnost benefitu ve formě příspěvku na masáže.
Velmi nás těší, že se Vám u nás líbí. Budeme moc rádi, když využijete referenční systém a doporučíte volné pozice v rámci Skupiny ČEZ lidem ze svého okolí. Snažíme se zaměstnanecké benefity koncipovat tak, aby si každý zaměstnanec mohl vybrat podle svých preferencí. Řada masážních salónů kartička nebo poukazy Sodexo/Pluxee přijímá, věříme tedy, že si zaslouženou masáž užijete.
Napsáno:srpen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina ČEZ?
Pracuji na JE Dukovany, skvělá práce vedle úžasné technologie. Platové ohodnocení férové, ale zde už asi ČEZ není úplně TOP. Jistota zaměstnání, pravidelné přidávání dle inflace...
Děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme na naše zaměstnance v jaderných elektrárnách velmi hrdí a těší nás, když mají svou práci rádi. Dlouhodobě sledujeme vývoj hodnocení konkurenčních zaměstnavatelů v regionech, kde působíme, a snažíme si udržet svou pozici. Finanční hodnocení našich zaměstnanců je pro nás zásadní téma a ve srovnání s ostatními zaměstnavateli jsou podmínky stále nadstandartní.
Napsáno:srpen 2023

Zajímavé benefity, férový přístup nadřízených, dodržované pracovní zákony (jako třeba pracovní doba, maximální přesčasy), volné víkendy, velmi hezký plat.
Tlak na prodej a výkon.
Napsáno:srpen 2023

Jsem spokojená s chováním a přístupem mezi zaměstnanci ve Skupině ČEZ. Pracovní morálkou a lidským přístupem.
Horší je předávání informací.
Napsáno:srpen 2023

Pořád se učím novým věcem, práce není stereotypní, cítím se v práci dobře, nikdo mě zatím doposud neponížil, jsem platově stále motivován, všechen přesčas si člověk může vybrat a vynahradit tak čas rodině. Stále se v práci rozvíjím, jsou zde perfektní benefity. Jsem velmi spokojený se svou prací.

Řád a pravidla
Firma má zpracované metodiky, postupy a další řízenou dokumentaci, se kterou jsou zaměstnanci stále seznamováni, aby věděli, jaká jsou pro jejich pracovní činnosti a jejich role pravidla.
Napsáno:srpen 2023

Oceňuju možnost uplatnit a někdy i prosadit svůj přístup k situacím a stavu technického zařízení.
Nevím

Téměř se všemi lidmi u firmy se kterými se potkám i z ostatních lokalit vycházím dobře. Vzájemná spolupráce funguje na vysoké úrovni. Vždy, když si nevím rady, tak na kohokoliv jsem se obrátil, vždy mi ochotně s problémem poradil.

Řád a pravidla
Jakákoliv činnost vyžaduje přesnost a spolehlivost. Je nutné dodržovat řídící dokumenty pro jakoukoliv činnost.
Napsáno:srpen 2023

Skvělý kolektiv, výborné benefity, rozvíjející se prostředí, možnost kariérního růstu
Firma:ČEZ Obnovitelné zdroje, s.r.o.
Napsáno:srpen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Skupina ČEZ?