Louda auto

Je tady dobrý tým kolegů. Do práce mám blízko
Absolutní chaos, nedostatečné zaškolování,vše je zmatečné,špatná komunikace ze strany vedení
Napsáno:květen 2025

Nejlepší vedoucí ale ten aktuálně odstupuje.
Nejlepší lidi co drželi firmu nad vodou odešli. Tragédie v rámci výplat. Stále větší tlak na práci, žádní zaměstnanci a nespokojenost zákazníku. Došli peníze.
Napsáno:srpen 2024

Par lidi bylo opravdu super
Totalni podstav lidi, nutnost zaujmout 3 pracovni pozice, spatna komunikace s vedenim, promenlivost rozhodnuti a celkove spatne nadtaveni pravomoci
Napsáno:září 2024

fajn kolektiv
neférové jednaní, sliby co nesplnil
Napsáno:září 2024

S novým vedoucím, který nedodržuje pravidla společnosti a dělá si tady z toho holubník. Nezajímá se a jede si svůj bussines. S tímto přístupem to vedl i u bývalého zaměstnavatele. Vozidla se naváží na dílnu bez zakázek, jelikož to nový vedoucí prý bere na svoje triko. Bohužel nikdo z vyššího vedení toto nevidí jak to zde funguje pod novým vedoucím. Vyhodil mě, že jsem projevila odpor k jeho přístupu funkce. Chtěla jsem, aby to tady fungovalo podle stanovených pravidel firmy. Což se momentálně vůbec neděje a on to vše obchází. A zatím mu to bohužel prochází. Bývalý vedoucí by toto vůbec nedopustil. Od svých kolegů vím, že to nefunguje ve více směrech. Vedení společnosti by mělo zavést nenahlášené kontroly. Jinak se bojím, že toto středisko dopadne velmi zle. Pod bývalým vedoucím tady vše fungovalo. Zajímal se o své zaměstnance. Byla tady příjemná atmosféra, ale teď se to opravdu říct nedá.
Napsáno:leden 2024

Plat Kolektiv
Nízká motivace Málo benefitu
Napsáno:červenec 2023

velmi dobré platové ohodnocení, výrazně nadprůměrné v tomto oboru možnost ovlivnit výši platu pracovním nasazením osobní automobil i k soukromému používání čisté, moderní pracovní prostředí dobrý kolektiv možnost organizace pracovní doby po konzultaci s nadřízeným
nové postupy by se mohly zavádět rychleji pouze 4 týdny dovolené některé záležitosti trvá déle vyřídit, ale tak už to u společností takovéto velikosti bývá a je třeba s tím počítat
Napsáno:listopad 2021

zázemí velké firmy - dostatek zdrojů potřebných pro kancelářskou činnost
nedostatečné finanční ohodnocení zkostnatělá struktura korporátu - velká propast mezi zaměstnanci a vedením (chyběl úzký kontakt pro řešení nespokojenosti zaměstnanců s čímkoliv)
Napsáno:leden 2022

Dobré zázemí . Silný hráč na trhu!
Časté změny , rozdělení kompetencí.
Napsáno:listopad 2021

Vedení společnosti nic neřídí. Čím méně toho umíte a znáte, tak v této firmě prezijete, jen musíte správně podlezat. Neferove jednání.
Napsáno:září 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Louda auto?