Louda auto

Vše jsem se musel naučit sám a spolehnout se jen na sebe. Z toho jsem se naučil nejvíce do života a celkově pracovat a pomoct si se vším i mimo svůj obor.
Absolutní nedostatek prostoru pro svoji práci. Vykonávání více funkcí najednou, kde v jiných firmách jsou na tuto pozici 4 lidi. Ohodnocení peněžní následně nebylo nikde vidět a ať jsem udělal výkon malý a nebo velký, stále to nebylo nikde vidět.

mzdy jsou menší, než by měly být, a proto zkušení lidé si firmu nevyberou a je větší šance pro lidi bez zkušeností

Volnost a samostatnost
Lidé na pozici vedoucích nejsou vhodní a zkušení. Z tohoto důvodu si nechají rádi poradit a je vyšší šance se prosadit a nebo pracovat tak, jak se chcete.
Napsáno:duben 2019

Atmosféra na pracovišti, netýmovost, intrikování.
Napsáno:srpen 2019

Oceňuji, že může společnost s lidmi ve vedoucích funkcí vůbec fungovat
Neférové jednání, pravá neví co dělá levá, celkově nespokojena, práci v této společnosti nedoporučuji
Napsáno:leden 2019

Výborný kolektiv, který, bohužel firmu postupně opouští..

Velká ryba (firma), kde hlava neví co dělá ocas.
Motivace zaměstnanců je žalostná. Benefity nulové. Střední management není ideální, lidé bez schopnosti motivovat a vést. Firma rychle vyrostla a nestíhá zavádět procesy hodné velké firmy, takže spousta dobrých lidí odešlo jinam...
Napsáno:květen 2018

Zatím nic
Zlepšit zaškolování zaměstnanců, komunikaci,informovanost,
Napsáno:srpen 2018

Pěkné služební auto v nadstandardní výbavě pro služební/soukromé účely Vzdálenost pracoviště - do 20 minut jízdy autem V rámci možností dobře fungující vedoucí dílny
Na to jak je firma velká, tak funguje na základě rozhodnutí jednoho člověka.<br> Snaha vyvolat mezi prodejci pocit soutěživosti až nevraživosti...kdo je nejlepší (psaní objednávek na tabuli, názory některých prodejců...já mám 9 ti. zákazníků, co ty?) <br> Rozhodně to nebylo přátelské prostředí a dobré vztahy mezi kolegy, aby člověk hledal.<br> <br> Nadřízený... při první příležitosti mě hodil přes palubu - měsíc po skončení zkušební doby, po první dovolené (při nástupu mi bylo sděleno, že mám rok na rozjetí agendy. Nakonec z toho bylo 3,5 měsíce a zbývajících 1,5 měsíce jsem chodil do práce jako &quot;tělo bez duše&quot;). Špatná komunikace v rámci firmy. jedna noha neví co dělá druhá.<br> Množství nejezdících vozidel za které firma platí financování<br> Nekoncepce resp. nulová koncepce<br> Divná organizační struktura<br> Při nástupu obdržíte pouze SIMkartu - bez telefonu (na telefon dostanete budget kolem 5-6 tis. dle pozice, který vám strhnou z výplaty, když do 3 let skončíte)<br> Firma inzeruje sick-day, na to máte nárok nejprve po vyčerpání řádné dovolené<br> Příspěvek na obědy.... není zde stravenkový paušál... firma přispívá pouze na oběd, který Vám přivezou - pokud máte vlastní oběd, příspěvek nedostanete<br> Většina benefitů je z vlastnictví vedení nebo sponzoringu a vám je dává se slevou nebo zdarma (lístky na hokej, basketbal, skipassy)<br> Každopádně zajímavá pracovní zkušenosti v obří, ale naprosto klasické české firmě.<br> <br> <br> <br>
Napsáno:červen 2025

Nefér jednání že strany vedení
Napsáno:březen 2025

Zázemí a moderní prostředí. Možnost rozvoje a vize budoucnosti. Jsem hrdý, že zde mohu být.
Uvítal bych lepší stravování.
Napsáno:listopad 2024

Vedouci servisu katastrofa
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Louda auto?