Jsme plynaři, jsme GasNet. Připravujeme Česko na vodík.
Jsme plynaři, jsme GasNet. Připravujeme Česko na vodík.
Společně sportujeme, staráme se o přírodu, relaxujeme.
Společně sportujeme, staráme se o přírodu, relaxujeme.
Podporujeme diverzitu.
Podporujeme diverzitu.
Příjemné prostředí+9

Jsme distributor zemního plynu a staráme se o největší plynárenskou síť v ČR. Pracujeme bezpečně, spolehlivě a s respektem - k plynu, k řemeslu, k přírodě i k sobě navzájem. Jsme budoucností moderní a zelené energetiky, jsme profesionálové v oboru a je na nás spoleh za každé situace. Naše hodnoty BEZPEČNOST, SPOLEHLIVOST a RESPEKT se projevují ve všem, co děláme. Jsme Férový zaměstnavatel 2024. Žijeme zelenou energetikou, bezpečností, zdravým, diverzitou, digitalizací, vzděláváním a lidmi.

Všechny firmy (239)

Dobrý benefitní program, pravidelné platby
Naprosto neférové jednání při reorganizaci společnosti. Manažerské selhání v podobě vyhození kompetentních lidí a ponechání zaměstnanců, kteří dané práci nerozumí. Posouzení dle tabulek, ne dle reálných výkonů.
Strukturální oddělení od innogy přineslo nezbytnou vnitřní organizační a procesní restrukturalizaci založenou na střednědobé IT strategii a odvozenou od nezávislého hodnocení vyspělosti tehdejší divize IT ze strany společnosti Gartner Group. V důsledku toho došlo k postupné výměně celého středního vedení IT, které přineslo prokazatelnou odbornost, jasný kompetenční a provozní model.
Napsáno:květen 2020

Kolegové, benefity, samotná práce, pestrost práce
S vedoucím, s jeho přístupem, arogancí, ješitností a jeho individualitou zaměřenou ne na fungování oddělení jako celku, ale jen zaměření na jeho osobní výsledky. Rozvrací oddělení komplexně.
Děkujeme za upřímnost, pokud se výše uvedené děje, doporučujeme se obrátit na vedoucího o úroveň vše, případně HR nebo Compliance tým. Děkujeme za sdílení.
Napsáno:březen 2019

V terénu pracujeme s nejmodernější technikou. I digitální.

V terénu pracujeme s nejmodernější technikou. I digitální.

IT a digitalizace je pro plynárenství důležitá.

IT a digitalizace je pro plynárenství důležitá.

Myslíme na budoucnost.

Myslíme na budoucnost.

HR v terénu.+9

Dobrý kolektiv. Benefity.
Komunikace ze shora dolů - špatná komunikace změn ve společnosti.
Napsáno:březen 2019

Společnost mi umožňuje pracovat z domu, mám 5 dní osobního volna navíc k dovolené, hodně benefitů. Co se týče zázemí - jsem opravdu velmi spokojena. S každým problémem mi vždy někdo pomohl. Velmi dobrá je také spolupráce s kolegy napříč celou skupinou innogy.
Jelikož se jedná o velkou společnost, tak některé změny trvají poněkud déle. Je to však pouze drobnost, jinak si nemůžu vůbec stěžovat.
Napsáno:březen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti GasNet, s.r.o.?
Jsem spokojen se systémem vedení zakázek a s tím, že si v klidu mohu řešit mně zadané úkoly. Nejvíce jsem spokojen s tím, že mohu skloubit pracovní a osobní život - byť home office by se mohl zavést i u nás. Kancelář vedle HO má, my máme jiného vedoucího a už HO nemáme, přitom typ práce to maximálně umožňuje.
home office - jedná se pro mě o benefit, který si osobně cením stejně jako by mi ve výplatě přidali 5000 Kč. Každý den dojíždím autem 30km od práce a 30km z práce, přitom pracuji na notebooku a typ práce mi umožňuje pracovat z domu. Tento benefit by zaměstnavatele nestál ani korunu, já bych přitom ušetřil na benzínu + mnou hodnoceného HO 5000 Kč - což by pro zaměstnavatele mělo být ideální řešení.
V GasNetu podporujeme flexibilitu a v rámci ní také home office. Míru jeho čerpání však vždy necháváme na vedoucím týmu, který tak o možnosti práce z domova finálně rozhoduje – mj. dle konkrétní pracovní pozice a její náplně. K případnému řešení situace se prosím nezdráhejte obrátit na HR tým GasNetu: hr@gasnet.cz.
Napsáno:březen 2019

Zajímavé benefity, práce nezávislá na automobilovém průmyslu, permanentní rozvoj
Obrovské množství různého vzájemně nekompatibilního software, důraz na ne vždy logickou a funkční elektronizaci procesů a celková procesní složitost a zkostnatělost.
Oddělení od skupiny innogy bylo klíčovým a velmi náročným obdobím pro GasNet. Oddělení proběhlo velmi rychle a mnoho nových systémů / procesů jsme museli zavést v rekordně rychlém čase. Aktivity probíhaly ve fázích, ne vše se podařilo souběžně, je za námi však velký kus práce a věříme, že aktuálně je situace již stabilizovaná.
Napsáno:březen 2019

Dobrý přístup zaměstnavatele, skvělé benefity.
Zdlouhavé vyřizování při instalaci i banálních software, či pořízení nového vybavení.
Napsáno:březen 2019

Dobré benefity, a dobrá komunikace s nadřízeným
Lepší finanční ohodnocení je to práce v nebezpečném prostředí
Napsáno:prosinec 2018

Jistota, benefity, dobrý kolektiv, zajímavá náplň práce, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, 5 dní volna na nemoc
špatné pracovní prostředí, bez přísunu čerstvého vzduchu
Napsáno:listopad 2018

Pravidelny plat v terminu,vybaveni naradim a ochranne pomucky,benefity.
I po budoucim navysenim zakl.platu bude na pozici vysoce kvalifikovaneho montera podprumerna mzda!!!Pochybuji,ze nastupujici generace bude za tuto mzdu vykonavat,tak nebezpecnou a slozitou praci. Zamestnavatel zkousi,co vydrzi dnesni padesatnici. Takovy je prumer zamestnancu v udrzbe.
Napsáno:březen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma GasNet, s.r.o.?