Jsme plynaři, jsme GasNet. Připravujeme Česko na vodík.
Jsme plynaři, jsme GasNet. Připravujeme Česko na vodík.
Společně sportujeme, staráme se o přírodu, relaxujeme.
Společně sportujeme, staráme se o přírodu, relaxujeme.
Podporujeme diverzitu.
Podporujeme diverzitu.
Příjemné prostředí+9

GasNet, s.r.o.

Distributor plynu

Jsme distributor zemního plynu a staráme se o největší plynárenskou síť v ČR. Pracujeme bezpečně, spolehlivě a s respektem - k plynu, k řemeslu, k přírodě i k sobě navzájem. Jsme budoucností moderní a zelené energetiky, jsme profesionálové v oboru a je na nás spoleh za každé situace. Naše hodnoty BEZPEČNOST, SPOLEHLIVOST a RESPEKT se projevují ve všem, co děláme. Jsme Férový zaměstnavatel 2024. Žijeme zelenou energetikou, bezpečností, zdravým, diverzitou, digitalizací, vzděláváním a lidmi.

Všechny firmy (219)

Jsem ve skvělém týmu lidí, kteří navzájem spolupracují a podporují se. Spousta nových projektů, příležitostí. Dbá se na osobní rozvoj nejen po pracovní stránce.
Za své roční působení nemám co vytknout.
Děkujeme za milá slova k týmu. Už při náboru se snažíme, aby k nám lidé seděli nejen profesně, ale i lidsky.
Napsáno:březen 2023

worklife balance
- neskutečný chaos v dodavatelských vztazích - nevyjasněné odpovědnost a náplň práce - paralelní velké množství jedoucích projektů, které se vzájemně ovlivňují a brzdí - akcí na konsolidaci dodavatelů vzniklo ještě více dodavatelských smluv a v některých oblastech není vůbec jasné, který dodavatel za co odpovídá

Práci bez přesčasů
- na IT odděleních jde spíše o koordinační činnost dodavatelů a ta se dá zvládnout hravě v pracovní době
Oddělení od skupiny innogy bylo klíčovým a velmi náročným obdobím pro GasNet. Oddělení proběhlo velmi rychle a mnoho nových systémů / procesů jsme museli zavést v rekordně rychlém čase. Aktivity probíhaly ve fázích, ne vše se podařilo souběžně, je za námi však velký kus práce a věříme, že aktuálně je situace již stabilizovaná.
Napsáno:duben 2022

V terénu pracujeme s nejmodernější technikou. I digitální.

V terénu pracujeme s nejmodernější technikou. I digitální.

IT a digitalizace je pro plynárenství důležitá.

IT a digitalizace je pro plynárenství důležitá.

Myslíme na budoucnost.

Myslíme na budoucnost.

HR v terénu.+9

jsem zde zatím krátce, příjemní a vstřícní kolegové, dobré benefity, férová vedoucí
systematické proškolení, přehlednější znalostní báze a ucelené metodiky, v případě hledání postupů help linka na telefonu pro nováčky s radou a pomocí, u benefitů by mohl být speciální tarif na plyn. který není pro nové zaměstnance, ale od obchodníka innogy již jen z minulosti..to je škoda
Napsáno:červen 2022

Zajímavá náplň práce Jedeme zajímavé projekty Tým a podpora managementu
Nevyužívám žádný cizí jazyk
GasNet je firma se silným mezinárodním zázemím. Stoprocentním vlastníkem GasNetu je konsorcium investorů vedené australskou společností Macquarie Asset Management. S ohledem na skutečnost, že GasNet primárně pečuje o distribuci plynu v České republice, využívají zaměstnanci angličtinu především jen v rámci zvláštních projektů s mezinárodním přesahem (vodíkové projekty, specifické IT projekty atp.). V rámci našich benefitů je však možné si zakoupit jazykové kurzy.
Napsáno:květen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti GasNet, s.r.o.?
Pracuji samostatně s plnou důvěrou vedoucího, pracovní den si organizuji dle svých potřeb. Dělám práci, která mě baví a naplňuje. Mám možnost pracovat a vést dílčí projekty v našem oddělení. Cítím v týmu souhru a naladění na stejnou notu. Zajímavé jsou pro mne i benefity společnosti.
Vadí mi rutina a negativní pohledy na určité změny některých kolegů z jiných oddělení, kteří jsou ve společnosti delší dobu. Naopak souhlasím, že někdy je změn příliš mnoho a nedáme prostor změnu odžít.
Napsáno:únor 2022

Práce z domova, dobrý kolektiv, zaměn.benefity.
Nekompetentní vedoucí bez zájmů o práci a své podřízené, zájem pouze o svůj prospěch. Vedoucí pozice v týmu bez kontroly skutečně odvedené práce. Zneužívání pozice v týmu k nicnedělání.
Vážíme si Vaší upřímnosti, pokud se zmíněné děje, jedná se o porušení naší hodnoty respekt a téma lze řešit s vedoucím o úroveň výše, případně HR nebo naším Complience týmem.
Napsáno:září 2021

mzdové ohodnocení, moc nespolupracujících úseků
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:leden 2021

Dobrý benefitní program, pravidelné platby
Naprosto neférové jednání při reorganizaci společnosti. Manažerské selhání v podobě vyhození kompetentních lidí a ponechání zaměstnanců, kteří dané práci nerozumí. Posouzení dle tabulek, ne dle reálných výkonů.
Strukturální oddělení od innogy přineslo nezbytnou vnitřní organizační a procesní restrukturalizaci založenou na střednědobé IT strategii a odvozenou od nezávislého hodnocení vyspělosti tehdejší divize IT ze strany společnosti Gartner Group. V důsledku toho došlo k postupné výměně celého středního vedení IT, které přineslo prokazatelnou odbornost, jasný kompetenční a provozní model.
Napsáno:květen 2020

Kolegové, benefity, samotná práce, pestrost práce
S vedoucím, s jeho přístupem, arogancí, ješitností a jeho individualitou zaměřenou ne na fungování oddělení jako celku, ale jen zaměření na jeho osobní výsledky. Rozvrací oddělení komplexně.
Děkujeme za upřímnost, pokud se výše uvedené děje, doporučujeme se obrátit na vedoucího o úroveň vše, případně HR nebo Compliance tým. Děkujeme za sdílení.

Dobrý kolektiv. Benefity.
Komunikace ze shora dolů - špatná komunikace změn ve společnosti.
Firma:GasNet Služby, s.r.o.
Zaujala / nezaujala vás firma GasNet, s.r.o.?