Jedná se o větší strategickou firmu v oblasti energetiky. Společnost je nástupkyní Elektrických podniků se stoletou tradicí. Jedná se o solidní firmu v rámci celé ČR.
-Výborná zpětná vazba od supervizora, lidský přístup
-Možnost se takřka kdykoliv obrátit na senior operátora který je tam cíleně od toho aby poradil v situacích kdy si člověk sám neví rady (Je jich víc, dost záleží s kým si sednete)
-Dobré finanční ohodnocení
-Možnost si upravit směny podle potřeb osobního života, ještě se mi nestalo že by mi vyhověno nebylo
- navzdory call centru hodně velké soukromí, stůl obehnaný paravanem- nikdo ma vás nevidí, a stále pracovní místo které si můžete upravit dle svého
-kantýna v budově
-stravenky, sick days, hravá školení od externích firem, výjezdní školení
- masáže a kosmetika v rámci pracovní doby
- možnost kurzů angličtiny přímo na pracovišti
-Hlavně ze začátku stresové, ale člověk se tu naučí něco nového každý den a tím postupně nejistota i stres odpadá.
-Žádná časová tolerance, přestávka se nedá "přetáhnout" takže si člověk musí hlídat čas neustále
- jste závislí na tom jak si s kým sednete, pokud si nesednete s nadřízenými, asi se vám tu líbit nebude, já měl štěstí a sedl si se všemi.
Zásluhou důkladného školení jsou na pozici budoucí zaměstnanci připravováni ve všech sférách, které k výkonu zaměstnání potřebují.
Nedá se říci spokojen, ale jedno + to mělo. Práce na zákaznické lince mě zocelila
Každý den jinak naplánovaná směna, nešla klimatizace a v patře hned pod střechou mohlo v létě být 40-50 stupňů, Zaměstnanci na zákaznické lince se musí dotazovat, když chtějí jít na WC.
1. Délka přesčasů je limitovaná a je nutno se domluvit s nadřízeným.
2. Často jsou krácené (vlastní zkušenost) 32 hodin = 27 hodin apod.
3. Mzda je almužna, takže je hloupost pracovat přes čas.
Klidnou práci
Pokud člověk předstírá, že má jen 1/2 mozku, tak ho nikdo moc neotravuje, pracuje na své rutině a když mu stačí mzda, tak je celkem spokojený. Rozhodně to není práce pro IT developery, kteří se chtějí stále zdokonalovat v tom, co dělají a učit se nové věci. Takový IT developer se dříve nebo později zblázní (jako já) :-)