Stabilita společnosti, kolektiv, plošné benefity, každoroční školení se zaměřením na konkrétní problematiku, i po pěti letech je stále reálné se kariérně posunout (druhá pozice)
Postrádám možnost využití home office a služebního auta i pro soukromé účely což si troufám říct, že je na této pozici u jiných zaměstnavatelů již standardem.
Zlepšit informovanost napříč odděleními, které společně spolupracují. Jednotlivý zaměstnanci kolikrát nemají pojem o tom co vše je v kompetenci konkrétních oddělení.
Firma mi umožnila profesně růst.
Příjemné pracovní prostředí s přátelskými vztahy na pracovišti.
Je třeba zamyslet se nad systémem odměňování zaměstnanců, v současnosti příliš rovnostářské.
Zatím chybí možnosti flexibilních forem práce (home office, částečné úvazky).
otec dělal u podniku přes 40 let,mamka přes 35 a já už šestým rokem a nenechám na firmu dopustit, je to moje srdcovka, samozřejmě jsou i špatné dny, ale to je myslím že všude :-)
práce s lidma je nevděčná, takže ani ne tak u firmy, jako spíše u lidí, zákazníků bych někdy něco změnil, což je spíše jen vroucné přání :)
Pražská energetika je stabilní firma, se silným sociálním programem pro zaměstnance.
Nevýhodou je neexistence karierního programu pro specialisty, existuje pouze karierní postup pro managery. Jako další negativní složku vnímám plošné rozdělování odměn - není tvořeno dle výkonu.
Přehnaný sociální systém, podpora zbytečných lidí a tím občas až komická efektivita práce některých jedinců. Chování většiny nadřízených se podobá nějakému hraní si na bohy, ačkoliv pravda je dost často jinde.