Firma mi poskytuje dostatek prostoru pro vlastní realizaci, rozvoj. Vnímám velkou snahu o zlepšování celé organizace s ohledem na to, jaký to bude mít dopad na každého ze zaměstnanců.
Lépe definovat procesy a odpovědnosti v rámci jednotlivých pozic (pracuje se na tom), nabrat dostatek lidí a snažit si je udržet.
ochoty vyjít vstříc při hledání optimálního pracovního úvazku, celkově pozitivnímu ladění firmy
více komunikovat, když už to tedy vyučujeme. občas je od prezentace k praktickým krokům dlouhá doba, vedle obecného předkládání plánu by mělo po určité kratší době následovat jakési zhodnocení, ujasnění, kde jsme a zda se věci daří či ne. nějak více bych ujasnila zadání - kde jsme a kde chceme být. když je jasné zadání, lépe se plní.
EDUA Group je milý a vstřícný zaměstnavatel. Moji kolegové v kanceláři Top Vision jsou všichni úžasní, avšak s tímto výrokem nemůžu souhlasit s celým zbytekem firmy. Po více jak 2 letech spolupráce s touto společností jsem byl svědkem mnoha událostí a nástupu velké části zaměstnanců. Zpátky v historii jsme si byli celkově všichni bližší a to i bez všelijakých mimo pracovních aktivit. Často si všímám lidí, kteří jsou mi cizí a chovají se nafrněně. Velice mě také mrzí odchod několika mně blízkých zaměstnanců, ale s tím se nedá nic dělat. Jsem rád, že pracuji pro Top Vison.
Více informovat zaměstnance o připadných změnách, nejlépe i s konkrétními zaměstnanci prodiskutovat. Občas zaměstnanec ví o určité věci lépe než zaměstnavatel.
Na zaměstnavateli EDUA Group, s. r. o. si nejvíce cením, že se snaží dávat příležitost všem zaměstnancům (popřípadě, uchazečům) se ve firmě nějakým způsobem realizovat.
Větší informovanost i níže postavených zaměstnanců, kteří zde jsou na DPČ a DPP.
Firemní kultura, která zde panovala dříve se v posledních měsících rapidně změnila.
Velice negativně na mne působí zvýšená míra odchodů zaměstnanců, kteří zde působí již nějakou dobu, ale i těch, kteří zde byli ani ne půl roku. Kde je chyba? V implementaci posledních změn nebo v náboru a adptaci?