XXXLutz image

XXXLutz

Maloobchod s nábytkem

cenim si toho ze mam praci ,ktera me bavi a cenim si toho ze nam zamestnavatel vychazi vstric vcetne bonusu,ze mame dostatecny pitny rezim,muzeme realizovat sve postaveni diky skoleni a jit na vyssi uroven
zlepseni v ohledu programoveho systemu ,zbytecne slozite ,hlavne pro novacky. stravenky ktere muzeme pouzit ve vice obchodech nebo restauracich nejlepsi by byla karta Cenovky ,by jsme si mohli tisknout na infech,zdrzuje odbihani na bigpreis
Napsáno:květen 2018

Uvolněná atmosféra, možnost kariéry bez ohledu na praxi nebo věk.
Zvýšení rozpočtu poboček aby si mohli dovolit dost zaměstnanců kolik potřebují ( doprava a montáže s čekačkou 3+měsíce je dost smutný )
Napsáno:srpen 2018

Že mi dal pracovní příležitost.
Rozšíření benefitů pro zaměstnace - penzijní připojištění, příspěvek na životní pojištění, flexipassy, vyšší hodnotu stravenek, příspěvek na dovolenou, 2 dny volna např.při nemoci, 5 dní dovolené navíc neomezeně pro každého, firemní akce na vyšší úrovni a pro celou firmu najednou, odpočinkově-relaxační místnosti.....
Napsáno:květen 2018

Celková netransparentnost firmy fungující na základě osobních kontaktů a nikoli jasně stanovených a smyslupných pravidel. Pernosální politika bez jakýchkoli rezerv způsobující, že jakákoli nemoc, dovolená nebo zaškolení nového kolegy způsobuje krizovou situaci nebo i kolaps, protože celou řadu agendy má v kompetenci pouze jedna jediná osoba.
Napsáno:květen 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti XXXLutz?
Velice lidsky pristup a da se vzdy na vsem domluvit.
lepsi platy pro stale zamestnance, ti co prijdou novy a nic neumi dostanou mnohem vic NENI TO FER

VYŠŠÍ PROCENTO Z PROVIZE
Napsáno:květen 2018

Pravidelný příjem, možnost se rozvíjet a školit, i když ta je kvůli pracovnímu nasazení notně okleštěna a vychází tak celkem liše, někdy bohužel zbytečně a obtěžujíce ...
Bylo by příjemné mít víc prostoru na osobní rozvoj, práci a rodinu ... tzn. více zaměstnanců kteří můžou díky větší časové kapacitě svoji práci dělat lépe a odborněji, méně stresu a šikany ze strany vedoucích v podobě diskriminujicích tabulek ... více školení a přípravy na danou pozici
Napsáno:květen 2018

Stabilního zaměstnaní, cestovaní v rámci ČR a ostaních státu, služebního auta, telefonu,
Lepší finanční ohodnocení lidí na pobočkách, lepší a více benefitu pro zaměstnance, Slušnější a zdvořilejší chovaní nadřízených ke svým podřízením. Nenavyšovat se nad ni mi. Neupřednostňovat jen některé jedince před ostatníma.
Napsáno:květen 2018

Férové jednání, osobní přístup, svoboda ve způsobu plnění zadaných úkolů, možnost realizace vlastních vizí a představ, zpětná vazba díky které vím jak na tom jsem - at už je pozitivní či negativní
Navýšení počtu zaměstnanců na pozicích, kde nám aktuálně chybí a úkonů, které plní je více než jsou schopni v rámci pracovní doby stihnout.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2018

Zázemí silné, nadnárodní firmy, při dobře odváděné práci jistota zaměstnání, volnost v plánování vlastní práce, jasně specifikovaná zodpovědnost, možnost se dál rozvíjet
Neřešit personální nasazení přes PKZ, ale jasně definovat potřeby na různých odděleních prozákaznicky. Podpořit nadšení u zaměstnaců - nejsme továrna, potřebujeme emoce. Zjednodušit, zkrátit procesy v dodávkách zboží. Lépe a rychleji reagovat marketingově na nové trendy - reklama na You tube, apod.
Napsáno:květen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma XXXLutz?