Ani nevím co dát jako spokojenost největší-... normálka funguje to... není problém...
jako víc peněz by neškodilo ale i tak dobržý

S čím jsem osobně spokojený psát nechci, je to příliš osobní :-) Napíšu raději, jak je dobré k firmě přistupovat, když tu chcete pracovat. Především - zachovejte klid. Nenechte se rozhodit tempem, které vypadá šíleně, prací, co se jeví tak chaoticky a změnami, které jakoby nikdy nekončily. Je to v pohodě. Je to normální vysoce profesionální prostředí, které po vás nechce nic než věcné reakce. Když se nedáte vystresovat, budete absolutně v pohodě a užijete si to.
...a když se vystresovat necháte, za tři měsíce jste buď mimo nebo totálně kaput.

Práci v mezinárodním prostředí
Mezinárodní složení vývojových týmů.

Příležitost využít cizí jazyky
V týmu pracují česky nemluvící kolegové.

Ani nevím, počáteční okouzlení už je pryč, teď je to jen běžná rutina. Normální vývojářská firma, nic extra speciálního. Možná na místní poměry ambicióznější přitom ty ambice má slušně podložené. Z hlediska vývojáře taková normálka.
Po pár měsících hrozí vyhoření.

Pružnou pracovní dobu
Každý tu má pracovní dobu jinak a úplně jak chce. Žádný fix neexistuje, chcete pracovat v noci, oukej. Jo, vlastně přece jen - je třeba být aspoň na telefonu, což může být někdy docela otravné. Za mne to za volnou pracovní dobu stojí, jenže to už záleží na vkusu každého soudruha :-))))

Příležitost využít cizí jazyky
Většina komunikace probíhá v češtině, alespoň v mém týmu. Nicméně máme i anglicky mluvící kolegy, část zákazníků má taky angličtinu jako komunikační jazyk, takže si člověk jazyk určitě zlepší. Pak jsou tu další jazyky - ruština, ukrajinština, polština, holandština, němčina, maďarština, slovenština jen z těch aktuálně používaných ve firemní komunikaci. Když to shrnu - není to povinnost, ale hodně možností.

Tvrdá práce za tvrdý prachy. Nebo i jinak - normální práce, normální peníze, slabá práce, slabší odměna. Prostě se dá domluvit, dostanete tolik, kolik zvládnete a za to peníze, jaké si zasloužíte. Jinak švunk, pořád se tu něco děje, pár bývalých kolegů to už nedalo :-)
Ani nevím. V podstatě všechno v pohodě. Někdy lehce zmatek, ale taková normálka.

Very comfortable for developers from Russia. No problems with language, everything is managable. Superfast contract negotiation. No working viza is needed when your are working from abroad. Salary is above the average.
I can see nothing wrong here right now.

Příležitost využít cizí jazyky
Většina zakázek je sice pro české zákazníky, řada kolegů je však ze zahraničí a tak si můžete procvičit angličtinu, ruštinu nebo třeba i maďarštinu.

Volnost a samostatnost
Oceňuje se samostatnost a iniciativa. Firma má úzký profil v řídících funkcích a management jen uvítá každého, kdo z něj sejme část povinností. Pro schopného člověka se tak nabízí řada možností osobního růstu.

Perfect company, no problems for developers from abroad. Fluent English is not necessary. Paying in time.
Nothing at all.

Myslím, že firma je dobře našlápnutá a jen poroste.

Pracovní prostředí je příjemné tak, jak to má člověk příjemné doma, protože hodně lidí tu dělá na homeoffice :-)

S dynamikou, s pestrostí práce.
Těžko říct, jsem asi zatím spokojený se vším.

Náročné úkoly
Takhle - není to tak, že vás do něčeho hodí a vám hrozí, že se utopíte. To ne. Ale dostanete úkol a zítra další, o něco náročnější, a tak je to každý den, takže ani nevíte jak a za měsíc děláte věci, které vám už přijdou úpplně samozřejmý akorát že před měsícem by vás ani nenapadlo že je kdy budete dělat. Po čtvrt roce v radixalu jsem navštívil bývalé kolegy a teprve jsem moh porovnat jaký je to rozdíl. Oni tam sedí pořád stejně jako předtím absolutně žádná změna a já jim říkám že dělám každý den s věcma co oni znají akorát z videa. A to je pořád jenom začátek za roku budu zas docela jinde.

Možnost práce při studiu
Je to hodně parttimistů a firma je na ně zařízená. I když už jsem zažil jak vyhodili člověka na hodinu protože pár dnů nereagoval takže bacha všechno vám neprojde

Flexibilní vedení, dokáže se rychle přizpůsobovat změnám okolností. Díky tomu se dokážu dohodnout i při změně podmínek na své straně (zdravotní stav apod.).
Tlak na výsledky je enormní, když je zapotřebí něco dodělat v termínu, nejsou výjimkou noční telefonáty a práce daleko přes půlnoc. Fakt je, že to zaplatí. Někdy je to vysilující.

Rozmanitou práci
pořád změna každý projekt trochu jinačí zakázek hafo

Možnost práce při studiu
prostě to není problém při studiu kydyž to nefláket

Podmínky jako tady jsem jinde nedostal. Peníze, pracovní doba, pořád se něco děje, osobní posun.
Firma nemá silnou základnu a nemá větší zkušenost jak se vypořádat s potížemi. V takovém případě může dojít k velkým otřesům.

Volnost a samostatnost
To jsou otázky... "Proč konkrétně si myslíte, že je firma radixal s.r.o. vhodná pro lidi, kteří nejvíce ocení Volnost a samostatnost?" Tak protože to tu dostanete, ne asi :-)

Náročné úkoly
Kromě běžných zakázek typu webových aplikací vyvíjejí i vlastní produkty z oblasti AI. Dá se v tom uplatnit.

Pracuji tu teprve dva týdny. Připravuji kampaň pro produkty. Jsem spokojená, mám kompetence, které bych asi jinde nedostala. Trochu se toho bojím :-) Jinak je všechno OK, ani nejsou sexisti, jak jsem se před nástupem dočetla :-) Uvidím, jak mi to půjde.
Ani nevím. Prostředí je hodně chlapské, nepotrpí si na detaily. Na druhé straně - žádné intriky, pomluvy, zákulisní politika, nic z toho tu absolutně neexistuje. Práce, výkon, výsledek, peníze, to je všechno.

Možnost práce při studiu
Dá se dohodnout téměř libovolná pracovní doba jak co do rozsahu tak času. Akorát chtějí dost rychlou reakci , nechtějí čekat na výsledek (tedy na zpětnou vazbu) víc jak 24 hodin, většinou méně. Tím nechci říct, že všechno musí být za den hotové, ale když dokážete na mail odpovědět do pár hodin, tak už se pak domluvíte asi na všem. Nemají ani potíž s juniory, naopak je docela intenzivně hledají.

Neformální pracovní atmosféru
Firmu vedou tři společníci, každý má trochu jiný přístup. V podstatě jde ale všem o jen o výsledky práce. Na formální jednání se zákazníkem se samozřejmě musí chodit v určitém jednacím módu, jinak se ale vůbec nic neřeší než obyčejná slušnost. Prostě není problém, nikdo si to na nic nehraje, nepředstírá, nejste v korporátu.
Zaujala / nezaujala vás firma radixal s.r.o.?