Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost image 1
Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost image 2
Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost image 3

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Městská pozemní osobní doprava

Platové ohodnocení.
Nekoncepčnost, neodbornost, arogance, zastaralé administrativní postupy, některé benefity jsou pouze pro členy odborových organizací, omezené čerpání HO, nic neříkající směrnice, které jdou proti sobě, někteří vedoucí vedou své odbory (lidi) proti druhým odborům, to jsem nikde nezažila. Nejhorší zaměstnanec za celou moji několikadesetiletou praxi. Rozhodně nedoporučuji.
Napsáno:duben 2025

technická podpora ve všech objektech rozsahlý systém stravování
byrokratická struktura špatná podniková kultura neschopnost řídících pracovníků se poučit o přínosných postupech mimo DPP řídící pracovníci se nejvíc starají o svá místa než o potřeby zaměstnanců
Napsáno:březen 2023

• široká škála benefitů s přesahem na rodinné příslušníky • jedinou povinnou starostí je dorazit včas, ostatní má vždy svého řešitele • vyjma spodního prádla, kompletní ošacení pravidelně doplňované novými modely
• silně zakořeněné klientelistické vazby armádního prostředí se všudypřítomnými obavami z digitalizace pracovníků • mnohoúrovňové přístupy řešení shodně opakujících problémů • cíleně poskytované informace skrze auditovatelné přístupy, jediný veřejně přístupný intranet terminál pod dohledem procházejících i řídících pracovníků, přístup z klidu domova blokovaný • efektivita investovaných prostředků do interní komunikace vzácně překračuje nižší procento • téměř nulový zájem vedení zvyšovat komfort pracovního prostředí nad rámec vedoucích pracovišť • absence jakékoliv zpětné vazby • přetrvávající nářky nad chybějícími zaměstnaneckými kapacitami, namísto využití potenciálů plynoucích z velikost • intenzivní vykřičníková kadence pravidelně podtrhující obecně známé povědomí • povinně dobrovolné souhlasy se zpracováním osobních údajů, motivačně podtrhovány predátorskou komunikací

Klidnou práci
* korporátní prostředí * široce rozložená zodpovědnost * jasně definované povinnosti

Uplatnění pro starší 50 let
* hlad po uspokojení výlučně náborových cílů * pečlivé zaškolení s úrovní testování získaných vědomostí odpovídající (ne)dostatku výkonných zaměstnanců * nulový zájem přijmout zkušenosti z business prostředí jak si udržet mladší zaměstnance * vyšší věk -> vyšší závislost => cílová skupina DPP s ohledem na vyšší efektivitu predátorských praktik
Napsáno:říjen 2022

Za 30 let služby se nestalo, aby mi nepřišla, či se jen opozdila výplata . Práci máte jistou.
Napsáno:listopad 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost?
Pravidelný příjem a nezanedbatelné benefity .
Čím jste v podniku delší dobu,získáváte určité drobné výhody.Vždy se najde jedinec,který vám práci dokonale dokáže znechutit...
Napsáno:červen 2022

Včasnost výplaty Zajímavé benefity
Administrativní přebujelost Věčné ustupování odborářům

Jedná se o stabilní zaměstnání garantované Magistrátem, nelze zrušit hromadnou dopravu osob.
Napsáno:duben 2022

Jistota,mzda včas, benefity
Napsáno:únor 2022

Pravidelný plat, za celou dobu se mi nestalo, že by výplata přišla s výrazným zpožděním. Výhoda 25 dní dovolené, solidní příspěvek na stravenky, v rámci možností možnost dohody směn apd.
Za mě velká nespokojenost s plánováním směn a přístupem některých kolegů z oddělení plánování směn.

Stálý plat, pravidelný růst mzdy byť nijak zavratný, solidní příspěvek na penzijní připojištění.
Napsáno:leden 2021

Skvělá pracovní doba Nadprůměrný výdělek Příjemné pracovní prostředí Mnoho benefitů
Napsáno:leden 2021

Zlevněné jízdné i pro manželku a děti, dobrý příspěvek na penzijní spoření
Střídání směn a absolutní nepravidelnost života - špatně se cokoliv plánuje
Napsáno:listopad 2020

Zaujala / nezaujala vás firma Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost?