Nekoncepčnost, neodbornost, arogance, zastaralé administrativní postupy, některé benefity jsou pouze pro členy odborových organizací, omezené čerpání HO, nic neříkající směrnice, které jdou proti sobě, někteří vedoucí vedou své odbory (lidi) proti druhým odborům, to jsem nikde nezažila. Nejhorší zaměstnanec za celou moji několikadesetiletou praxi. Rozhodně nedoporučuji.
technická podpora ve všech objektech
rozsahlý systém stravování
byrokratická struktura
špatná podniková kultura
neschopnost řídících pracovníků se poučit o přínosných postupech mimo DPP
řídící pracovníci se nejvíc starají o svá místa než o potřeby zaměstnanců
• široká škála benefitů s přesahem na rodinné příslušníky
• jedinou povinnou starostí je dorazit včas, ostatní má vždy svého řešitele
• vyjma spodního prádla, kompletní ošacení pravidelně doplňované novými modely
• silně zakořeněné klientelistické vazby armádního prostředí se všudypřítomnými obavami z digitalizace pracovníků
• mnohoúrovňové přístupy řešení shodně opakujících problémů
• cíleně poskytované informace skrze auditovatelné přístupy, jediný veřejně přístupný intranet terminál pod dohledem procházejících i řídících pracovníků, přístup z klidu domova blokovaný
• efektivita investovaných prostředků do interní komunikace vzácně překračuje nižší procento
• téměř nulový zájem vedení zvyšovat komfort pracovního prostředí nad rámec vedoucích pracovišť
• absence jakékoliv zpětné vazby
• přetrvávající nářky nad chybějícími zaměstnaneckými kapacitami, namísto využití potenciálů plynoucích z velikost
• intenzivní vykřičníková kadence pravidelně podtrhující obecně známé povědomí
• povinně dobrovolné souhlasy se zpracováním osobních údajů, motivačně podtrhovány predátorskou komunikací
* hlad po uspokojení výlučně náborových cílů
* pečlivé zaškolení s úrovní testování získaných vědomostí odpovídající (ne)dostatku výkonných zaměstnanců
* nulový zájem přijmout zkušenosti z business prostředí jak si udržet mladší zaměstnance
* vyšší věk -> vyšší závislost => cílová skupina DPP s ohledem na vyšší efektivitu predátorských praktik
Pravidelný plat, za celou dobu se mi nestalo, že by výplata přišla s výrazným zpožděním.
Výhoda 25 dní dovolené, solidní příspěvek na stravenky, v rámci možností možnost dohody směn apd.
Za mě velká nespokojenost s plánováním směn a přístupem některých kolegů z oddělení plánování směn.
Security and stability
Stálý plat, pravidelný růst mzdy byť nijak zavratný, solidní příspěvek na penzijní připojištění.