V Tescu je každý vítán.
V Tescu je každý vítán.
Chováme se k lidem tak, jak si přejí.
Chováme se k lidem tak, jak si přejí.
Zákazníkům přinášíme každý den něco navíc.
Zákazníkům přinášíme každý den něco navíc.
Uplatnění pro lidi bez zkušeností+9

Tesco Stores ČR a.s.

Maloobchod s převahou potravin

Když víš, že Tvá práce má opravdu význam…tomu pocitu se nic nevyrovná. U nás to zažíváme denně, protože vším, co děláme, pomáháme. Zákazníkům. Kolegům. Komunitám. Dokonce i planetě. Ať už tím, že jim doručíme oblíbené sušenky, anebo díky našim produktům snáz vyjdou s penězi. Ať už mezi regály natrefí na náš úsměv, anebo nabídku pomocné ruky. Druzí s námi počítají, a ty můžeš taky. Takže jestli hledáš práci, kde se nejen dobře pracuje, ale i žije, neváhej nás kontaktovat .

Se zaměstnancem se tu jedná jako s kusem hadru, o který si otírají své špinavé boty. Nezajímá je, že máte taky nějaký soukromý život. Směny vám naplánují tak, že jste v práci skoro denně. Jeden den volna na odpočinek přece stačí. A volný víkend? To jim nic neříká. Volno máte přeci přes týden, to musí stačit. Člověka si tu vůbec neváží. A když chcete říct svůj názor, že se vám něco nelíbí, tak vám řeknou, ať skončíte. Zákazník vám může sprostě a vulgárně nadávat a jediné, co na to vedení řekne, že si to musíte nechat líbit. A pokud ne, tak skončete. Zažila jsem už hodně, ale tohle je vážně přes čáru.
Napsáno:září 2024

Jistý příjem, možnost kariérního růstu
Změny v organizační struktuře, snížení úvazku
Napsáno:březen 2025

Tesco Stores ČR a.s. image 1
I malá pomoc může mít velký význam.

I malá pomoc může mít velký význam.

Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my.

Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my.

Rozvíjíme potenciál všech.+9

Benefity skoro zadne, ale ano mam dalsi novou zkusenost s vedenim prodejny.
Vymenila bych par lidi( vedoci smeny). Jsou falesne, delaji naschval, jenaji nefer, a mysli si ze Tesco jim patri.
Napsáno:květen 2025

Kariérní růst Mzda Benefity Atmosféra
Nekonzistence Chybí sebereflexe a uznání chybných strategických rozhodnutí Zkostnatělost, v podstatě jakákoliv změna trvá neskutečně dlouho. Neochota intenzivně inovovat, necháváme se jako růstový business
Napsáno:říjen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Tesco Stores ČR a.s.?
Někdy je to fajn někdy ne. Ale na dlouho to nevidím.
Směny.. chodím tam bohužel jen když potřebuji,jeden měsíc mi vůbec nedali směny
Napsáno:červenec 2025

Krásné kanceláře Podpora kolegů i nadřízených Férové podmínky - co bylo slíbeno, to bylo dodrženo
Peníze - na výplatu si úplně nestěžuji, byť nedostanu se základní mzdou ani na průměrnou, spíše mi vadí absence jakékoliv motivace - nějaké bonusy za výsledky atd.
Napsáno:únor 2025

Možnost karierního růstu, vzdělávání se, rozvoj
Komplikované procesy, nefungující inovace, neustálý tlak na čísla, malá podpora problémů na provozovnách

Tesco má rozvojový program. Vychází vstříc téměř každému, kdo projeví zájem o kariéru a postup. Nová místa nabízí právě spíše interním zaměstnancům .
Napsáno:leden 2025

Skvělé skloubení pracovního a rodinného života, důraz na osobní pohodu zaměstnanců.
Napsáno:listopad 2024

Nedočkáte se zde pochvaly, vedoucí se chovají velmi neprofesionálně, chovají se k nám jako ke kusu hadru
Napsáno:únor 2023

Kolektiv.
Nebyl čas na vlastní práci, pořád musíte někde vypomáhat. Pulty, pokladny, doplňování a ve finále se ještě diví, že jste "to svoje" nestihli. Velmi malý plat, žádné odměny ani zajímavé benefity.

Protože nemají s čím srovnávat a jako začátek jakékoliv pracovní kariéry by nemusel vadit ani nižší plat, který Tesco, oproti jiným řetězcům nabízí.
Napsáno:prosinec 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Tesco Stores ČR a.s.?