V Tescu je každý vítán.
V Tescu je každý vítán.
Chováme se k lidem tak, jak si přejí.
Chováme se k lidem tak, jak si přejí.
Zákazníkům přinášíme každý den něco navíc.
Zákazníkům přinášíme každý den něco navíc.
Uplatnění pro lidi bez zkušeností+9

Tesco Stores ČR a.s.

Maloobchod s převahou potravin

Když víš, že Tvá práce má opravdu význam… tomu pocitu se nic nevyrovná. U nás to zažíváme denně, protože vším, co děláme, pomáháme. Zákazníkům. Kolegům. Komunitám. Dokonce i planetě. Ať už tím, že jim doručíme oblíbené sušenky, anebo díky našim produktům snáz vyjdou s penězi. Ať už mezi regály natrefí na náš úsměv, anebo nabídkou pomocné ruky. Všechno, co děláme, děláme pro lepší svět. Druzí s námi počítají, a ty můžeš taky. Takže jestli hledáš práci, kde se dobře pracuje i žije, našel si ji.

Flexibilita Plně hrazená nemocenská Home office Mzda
Obří korporát, těžko něco změníte, pouze plníte pokyny, vše dlouho trvá Benefity úsměvné, např. příspěvek na penzijní až po X letech a max pár sto korun, příspěvek na stravenkový paušál max na nápoje Spousta kolegů si umí obhájit svou zbytečnou pozici a nikomu to nevadí.
Napsáno:září 2022

Bohužel nejhorší zkušenost, co jsem kdy měl, nechci nikomu říkat, ať to nezkouší, každé tesco bude určitě jiné, ale já mám bohužel jen tragické zkušenosti, zkráceně, hodně práce za velmi malý obnos peněz:)
Se vším.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červen 2022

Tesco Stores ČR a.s. image 1
I malá pomoc může mít velký význam.

I malá pomoc může mít velký význam.

Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my.

Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my.

Rozvíjíme potenciál všech.+9

Přístupu a ochoty řadových pracovníků.
Přístup vedoucích pracovníků. Neochota pomoci při náhlých životních situací nebo změně zdravotního stavu letitým zaměstnancům. Velmi časté změny pracovních harmonogramů, velmi málo času na soukromý život.
Napsáno:červenec 2022

Krátký dlouhý týden je super. Větší volnost co se týče pracovní doby, pauzy, kafíčka, obědy a cigára. Pokud máte práci hotovou nikdo neřeší kolikrát jdete na kafe nebo na cigáro. Celkem fajn kolegové.
Odebrání benefitů, tím největším pruserem je zrušení rekondičních voln. Stálý zaměstnanec měl k rámci dovolené až šest těchto placených voln. Bohužel toto zrušily a nahradily 5 dny dovolené ale pozor pro všechny jak pro stálé tak i nové zaměstnance.Tudíž je jedno zda pracujete u firmy 20 let máte stejne benefity a stejný plat jako kolega který pracuje u firmy měsíc. Spousta veteránů firmy končí. Co se týče platu to ani nebudu komentovat na Prahu je to dost ubohy. Život v Praze sinze mzdy nezaplatite. Hnus !!
Napsáno:únor 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Tesco Stores ČR a.s.?
Výhodné pouze pro možnost zkráceného úvazku
Náplň práce nabízená v inzerátech neodpovídá skutečnosti, vždy se vás budou snažit dostat buď za pokladnu a nebo rovnat zboží v regálech a to za nejnižší mzdu v porovnání s konkurencí.

Možnost práce při studiu
Flexibilní možnost volby směn a možnost se tak přizpůsobit studijnímu plánu
Napsáno:březen 2022

Brigádně jsem v noci doplňoval zboží na prodejně - po chvilce práce vedoucí směny zjistí, že jste dost samostatní a nechá Vás pracovat o samotě - lze si nahodit sluchátka a v klidu si odpracovat noční směnu. Práce poměrně lehká, nikdo Vám nestojí za zády, výplata vždy přišla v pořádku a včas, není si na co stěžovat
Napsáno:únor 2022

Byla bych bývala v Tescu zůstala ale nebylo místo na doplňování - ambientu, které mě bavilo. Někteří kolegové se chovali zbytečně arogantně. Vedení bylo v pohodě neměla jsem nikdy problém.
S chováním některých zaměstnanců. Ale vždy se v kolektivu najde kdo si myslí že snědl svět ač je sám jen brigádník 😁
Napsáno:prosinec 2021

Flexibilní směny, možnost domluvit se, pracovní úbor, příjemné prostředí. Smysluplná práce.
Sociální zařízení - myšleno toalety jsou docela žalostné a nedostatek skříněk pro úschovu věcí. Zejména pro brigádníky.

Pružnou pracovní dobu
Vše je o domluvě. Pokud nemůžete, je třeba to při plánování směn ideálně dopředu říci. Nicméně, v případě, že se náhle změní situace, nemusíte mít obavy zavolat, napsat a sdělit vedoucí směny nastalou situaci. Svět se v Tescu nezhroutí.

Volnost a samostatnost
Je to o týmové spolupráci. Tzn. jak se domluvíte na svačinu, dovolené a tak. V tom spatřuji volnost. Samostatnost zase v tom, že za Vámi nikdo nestojí celou směnu a nekontroluje. Musíte být samostatní a zvládat věci sami.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:listopad 2021

práci v Tescu jsem milovala, moji kolegové i šéfové jsou mí přátelé. mrzí mě, že jsem musela ze zdravotních důvodů ukončit pracovní poměr.
Napsáno:listopad 2021

Spokojena po několika letech nejsem opravdu s ničím. Zaměstnavatel naprostý otrokář za minimální almužnu. Myslí si, že budete pracovat nonstop. Minimum lidí, nejsou, nezaplatí je i při obrovském výdělku firmy. Každý tam dře, než toho má dost a odejde jinam. Benefity k ničemu. Dovolenou si můžete vzít jen v určitých měsících. Zaměstnanecké slevy jsou podmíněny tím, že vám to zpětně stejnou z platu. Manažeři nic neudělají, neboť při jejich vysoké mzdě ani nechtějí, oni jsou spokojeni.
Napsáno:červen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Tesco Stores ČR a.s.?