V Tescu je každý vítán.
V Tescu je každý vítán.
Chováme se k lidem tak, jak si přejí.
Chováme se k lidem tak, jak si přejí.
Zákazníkům přinášíme každý den něco navíc.
Zákazníkům přinášíme každý den něco navíc.
Uplatnění pro lidi bez zkušeností+9

Tesco Stores ČR a.s.

Maloobchod s převahou potravin

Když víš, že Tvá práce má opravdu význam… tomu pocitu se nic nevyrovná. U nás to zažíváme denně, protože vším, co děláme, pomáháme. Zákazníkům. Kolegům. Komunitám. Dokonce i planetě. Ať už tím, že jim doručíme oblíbené sušenky, anebo díky našim produktům snáz vyjdou s penězi. Ať už mezi regály natrefí na náš úsměv, anebo nabídkou pomocné ruky. Všechno, co děláme, děláme pro lepší svět. Druzí s námi počítají, a ty můžeš taky. Takže jestli hledáš práci, kde se dobře pracuje i žije, našel si ji.

Výplata vždy 10. den v měsíci Možnost domluvy volna, lékaře spíš.
Zbytečně moc tabulek Málo zkušených zaměstnanců na směnu Manažeři prodejen jsou moc mladí,bez pracovních zkušeností, potažmo životních
Napsáno:září 2021

možnost práce z domova, flexibilní pracovní doba
chaos v rozhodnutích vedení, neajsné cíle které se stále mění, stres, který by nebyl nutný při dobrém vedení marketingu. ve snaze ušetřit zaměstnavatel propouští schopné zaměstnance a práci poté přerozdělí na již plně vytížené kolegy, kteří zbyli.

Pružnou pracovní dobu
Záleží samozřejmě na daném manažerovi týmu, ale obecně kancelářské pozice mají možnost využít pružné pracovní doby, kdy si mohou upravit dle potřeby začáteka konec pracovní doby dle momentální potřeby. většinou platí, že musíme být na příjmu mezi 9-14h a také na předem domouvené meetingy. Dále TEsco tento rok také zavedlo Wellbeing hour, což je hodina od 12 do 13h kdy máme být od počítače, jít se projít, zacvičit.

Práci v mezinárodním prostředí
Vzhledem k tomu, že ve firmě pracují jak čeští kolegové, tak polští, maďarští a slovenští, tak společným jazykem pro veškeré prezentace angličtina, takže pro ty, kteří by ji rádi využili určitě doporučuji.
Napsáno:červen 2021

Tesco Stores ČR a.s. image 1
I malá pomoc může mít velký význam.

I malá pomoc může mít velký význam.

Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my.

Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my.

Rozvíjíme potenciál všech.+9

Nemusím chodit přesně na šestou ale mohu se domluvit
Zaškolení není úplně ideální
Napsáno:červenec 2021

Oceňuji výhody 10 procent sleva na nákup,stravenkova karta, super kolektiv...
S nadřízeným.
Napsáno:květen 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Tesco Stores ČR a.s.?
Mužů si naplánovat směny jak potřebuji.
Možnost rozvíjet se žádná, když jste schopni tak stejnak nemáte možnost postupu.prihlasite se do vyb.rizeni a odpoví vám, že nemáte po 10 zkušenosti.a nový lidi nastoupí a nabízejí jim manažer posty aniž by něco uměli a znali firmu a procedury
Napsáno:květen 2021

Chybí lidský přístup - empatie, více se zaměřit na spokojenost zaměstnanců na prodejných, ne jen kárat, ale i chválit. Nezohledňuje se lidský přístup. Chybí důvěra vedoucím pracovníkům, úroveň jednání. Vysoká míra stresu, obrovský tlak na zaměstnance, neustále snižováni stavu zaměstnanců. Nadmíru administrativy - tabulky, spousta reportů, méně času na zákazníky.
Pravidelný termín mzdy, směny naplánovány na měsíc do předu.

Možnost kariérního postupu
Větší výběr pozic, na vyšší pozice se přednostně vybírají interní kandidáti, možnost rychlého postupu je v návaznosti na fluktuaci zaměstnanců.
Napsáno:květen 2021

V době přijetí byla potřeba každá ruka,tak si nefandím,ale dostala jsem ihned šanci a důvěru jako vedoucí pracovník. Osobní názor na fungování této společnosti si nechám. Kdo chce pracovat a nevadí mu opravdu "dřina" je to místo,kde se toho dost naučíte. Těšil mě kolektiv,díky němu jsem do práce chodila ráda.
Některé denní rutiny,které jsou zbytečně složité a nejde s tím moc hnout.
Napsáno:duben 2021

Možnost naplánovat si směny dle rodinné situace, v 90% to vyjde
Chaos ve vedení práce. Na provozovně je x manažerů, kteří nejsou schopni se shodnout na požadavcích na své podřízené. Byly doby, kdy měl každý manažer svůj úsek a za ten odpovídal. Dnes odpovídají všichni za vše, takže nikdo za nic. V Tesco rádiu několikrát za den nabízejí kromě "zajímavého" platu i kvalitní zaškolení a to vypadá tak, že vás zaučí, kdo má zrovna směnu a řekne vám to, na co si zrovna vzpomene. Když pak neuděláte vše, co máte, vynadají vám, že to není hotovo a když nevíte, že to tak má být, tak se máte zeptat. Pokud je nějaký problém, nikdo za vámi nepřijde a slušně vám neřekne, co je potřeba změnit, ale rovnou vám vynadá a spoluzaměstnanci se vás nezastanou, protože chaos, který tam vládne přeje spíše intrikám, než soudržnosti a tak vám ještě před šéfem přidají, ať to stojí za to a je zase o čem drbat. V Tesco rozhodně nebudou spokojeni lidé, kteří jsou zvyklí při práci přemýšlet. Také se tady nedá počítat s prémiemi. V Tesco nejsou ani prémie ani osobní ohodnocení, prý by to bylo diskriminační. Pokud už nějaká individuální odměna, tak čokoláda nebo bonboniéra. Jinak musí mít všichni stejně. Fungují tu benefity, slevy pro zaměstnance, vánoční odměny- prostě všichni stejně. Jedno velké stádo, kdo vystrčí hlavu, dostane přes ni. Přesčasy se dělat nesmí, jedině zadarmo a to i když všichni tvrdí, že nestíhají a na brigádníky věčně nejsou peníze

Práci bez přesčasů
Směny se musí odpracovat podle předem stanoveného plánu směn, který je stvrzen podpisy min. 14 dní před začátkem měsíce. Pokud potřebujete dělat déle musíte mít svolení manažera, jinak vám hrozí, že přesčas nebude proplacen. Pokud požaduje přesčas zaměstnavatel, můžete to přijmout a nebo odmítnout např. z rodinných či jiných důvodů. S nucením do přesčasů jsem se zatím nesetkala

Práce se dá naučit, je to spíše rutina. S kvalitním zaškolením, které nabízejí ale nepočítejte. Učíte se za pochodu a pokud pak něco nevíte nebo nevědomky uděláte špatně, je to vaše vina
Napsáno:září 2020

S kolegy
Jednání nadřízených
Napsáno:leden 2021

Dá se domluvit na směnách a zkloubit práci s osobním životem. Vždy mi vyšli vztříc když jsem potřebovcala volno. Výplata pravidelně na účtu.
Práce kdy všichni dělají všechno je pro lidi kteří nad práci nepřemýšlejí a je jím jedno jak práci provedou. Benefity skoro žádné ve srovnání s jinýma firmama. Před 5 rokama se v Tescu ještě dobře pracovalo,teď je to hrozné. Kvalitní zaměstnanci odcházejí nahradí je brigádníci. Je na čase se s Tescem rozloučit.
Napsáno:srpen 2020
Zaujala / nezaujala vás firma Tesco Stores ČR a.s.?