Celková atmosféra se za poslední cca rok a půl spolu s obměnou vedení citelně změnila - k lepšímu. Prostor dostávají lidé s vlastními nápady a iniciativou a ti, kteří chtějí pracovat. Je tu spousta skvělých lidí, s kterými prostě chcete tvořit tým a posouvat sebe i firmu dál. Vedení naslouchá, interní komunikace, která dříve vázla, začala fungovat a projevuje se to na mnohem lepší spolupráci mezi jednotlivými odděleními. Firma všechny podržela i během covidových opatření, nepropouštělo se, nesnižovaly se mzdy - to cením, je to velmi slušný zaměstnavatel.
Vždy je co zlepšovat, ale když je snaha vedení naslouchat, dá se to řešit.
Byl jsem sám svým pánem dokud jsem nedostal nového kolegu, který pracovně stál za ... a lozil vedení do ...
diktatura vedení
Uplatnění pro starší 50 let
Jedná se hlavně o práci přijat zboží, uskladnit a vnutit zákazníkovi.
Mladý člověk bez praxe se tu zaučí a uteče jinam, starší člověk 50+ zde vydrží v klidu do důchodu.
Žádná honička, jen nuda a čekání na zákaznika.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Mountfield a.s.?
Klidná práce bez stresu.
Nic
Příjemné pracovní prostředí
Myslím si, že v Mountfieldu není všude příjemné pracovní prostředí, já jsem ho měla,( ale to je asi vyjímka)
Do chvíle, kdy jsem dostala výpověď z personálních důvodů, 6dnů před koncem zkušební doby, bez varování, se slovy, ale byl jsem s vámi velmi spokojen. Pak nerozumím proč.
Pracovní doba ( krátký x dlouhý tyden) , jinak celkem standardní benefity, u nás super koliktiv i s vedením. Různorodá práce, dobré pravidelné školení na prodávané výrobky i s testováním.
Zbytečně moc obsáhlá administrativa, nízké skladové zásoby sezónního zboží, čím dál větší kontrola zaměstnanců ( tajné nákupy, konkrétní hodnocení od zákazníků na určité prodejce a vše se pak výsledně uvádí a kontroluje (zatím bez sankcí, ale uvidíme jak to bude dál))
Výborná parta lidí kteří si dokážou navzájem pomoci a kromě nadřízeného, který má přehnané požadavky a touhu aby každý byl dokonalý, je celkově práce super. Není člověk přehnaně hlídán kamerami a nějakými systémy pro měření, ale pokud je práce je třeba si máknout.
Přehnané požadavky nadřízeného který, ale nemá oči všude, takže to není tak hrozný.
Každý člověk potřebuje,finanční jistotu,finance a ohodnocení je v pořádku ale,pokavad chcete pracovat v Mountfildu váš osobní život bude velmi náročný. Směny jsou šílené,samozřejmě ne úplně všude.Když máte dobré lidi kolem sebe a chytnete správnou partu není co řešit,horší však je když si nesednete a vedením .