Náplň práce je sama o sobě zajímavá
Stravování
Dostupnost z bydliště
Podprůměrná mzda a díky tomu frustrace zaměstnanců, obzvlásť, když se firma neustále chvástá svými vysokými výdělky.
Špatné hygienické podmínky.
Arogantní vedení a přístup k zaměstnancům.
Špatně zorganizovana práce, extrémní stres, člověk šel do práce s tím, že se ta zase bude křičet, že to jinak neumi..
Náročné úkoly
Lide, kteří tam pracovali 15 let i více, říkali, že jim ten stres vyhovuje. A podle mého názoru, by to bylo i pro lidi, kteří by měli chuť zkusit prosadit nové inovace, aby ta možnost organizace byla lepší a práce mohla odbivat...
V době kdy jsem nastupovala dávali smlouvu na dobu neurčitou jako málo kdo v okolí. Nikdy nebyl problém s výplatou.
Zaměstnavatel si neváží svých zaměstnanců. Na různých místech ve fabrice jsou otřesné pracovní podmínky, skoro bych řekla horší než v zemích třetího světa. Jak se říká na vrh huj, uvnitř fuj.