Naprosto profesionální i lidský přístup. Skvělé školení i pomoc nadřízených, vše srozumitelné, jasné. Jasně daná pravidla, klidný a rozumný přístup vedení. Peníze jsem hodnotila jen na základě předpokladu, protože jsem si vzala poloviční úvazek, ale první výplata mě teprve čeká, jsem zde první měsíc. A jsem nadšena po všech stránkách. Kdo máte práci pečovatelky rádi, doporučuji.
Jsem spíš u všeho mile překvapena, že to lze dělat i profesionálně a zároveň i lidsky. Není nic, s čím bych byla nespokojena.
Nejvíce jsem spokojena se způsobem komunikace nadřízených. Vím, že za nimi mohu s čímkoliv přijít a budou se mi snažit vždy pomoci a najít nějaké řešení pro spokojenost všech.
Za dobu co jsem ve firmě Hewer jsem NENAŠLA NIC s čím bych byla nespokojena a pokud ano jsou to drobnosti, které jsem schopna sama ovlivnit.
Práci, co dává hlubší smysl
Pomoc lidem kteří to potrěbují.
Firma poskytuje vzdělávací systém ve kterém si vždy mohu sama vybrat jaká školeni ten daný rok budu absolvovat.
Jsem velmi spokojena s nadřízenými, jsou férový a můžu se na ně spolehnout pokud nastane nějaký problém. S kolegy máme hezký a profesionální vztah, pomáháme si nenecháme se v úzkých, když se něco nepodaří, učíme se, vzděláváme se a tím nás práce těší.
Moc negativních zkušeností v tomto ohledu nemám, takže bych nic neměnila.
Naši klienti nejsou roboti, nelze jim vyměnit šroubek a fungují. Máme kurzy a školení, jak pracovat, jak jim můžeme být užiteční, aby mohli být se svou rodinou a žít v klidu a důstojně.
Při zaučení nových kolegů se vždy všichni snaží předat co nejvíce informací a doporučení.
Nikdy mi tu nebyla od nikoho odepřená žádná pomoc.
Mám nadřízeného od kterého se mohu učit a který mě profesně dál posouvá.
HEWER je dynamický prostor (stále se mění, vyvíjí a vylepšuje) v dobrém slova smyslu a
někdy se informace napříč odděleními nešíří dostatečně rychle.
I přes výrazný růst společnosti si HEWER dlouhodobě udržuje silný důraz na kvalitu péče. S rostoucí velikostí firmy se kvalita služeb nejen zachovala, ale neustále se zvyšuje.
Každá změna či inovace je posuzována podle toho, jak pomůže klientům a zároveň zlepší podmínky a komfort osobních asistentů. Propojení růstu organizace s kvalitou služeb považuji za jednu z hlavních sil HEWERu.
Co jsem se zde naučila / co mi práce dala
Naučila jsem se pracovat systematicky, v jasně nastavených procesech a s vysokými nároky na kvalitu. Získala jsem hlubší pochopení fungování kvalitní sociální služby, která stojí na hodnotách, odpovědnosti a profesionalitě. Pravidla zde vnímám jako důležitý nástroj stability a dlouhodobého rozvoje.
Benefity a pracovní podmínky
HEWER nabízí nadstandardní platové ohodnocení a smysluplné benefity, které zaměstnance skutečně podporují. Oceňuji stabilitu, jasná pravidla a pořádek, které vytvářejí férové a bezpečné pracovní prostředí. Pro lidi, kteří přijímají odpovědnost a řád, je HEWER velmi kvalitním a stabilním zaměstnavatelem.
Co bych v HEWERu vylepšila
Vzhledem k rychlému růstu společnosti vidím prostor především v dalším posilování sdílení informací napříč organizací a v ještě větší systematické podpoře nových kolegů při adaptaci na nastavené procesy. Nejde o nedostatek, spíše o přirozenou výzvu rostoucí organizace.
Vadí mi v HEWERu něco?
Osobně mi nevadí nic zásadního. Práce je náročná na zodpovědnost a dodržování pravidel, což nemusí vyhovovat každému, ale vnímám to jako nutný předpoklad pro udržení vysoké kvality služeb a stability organizace.
Chybí mi v HEWERu něco?
Chybí mi snad jen více času na realizaci všech dobrých nápadů, které v organizaci vznikají. HEWER má velký potenciál a množství kvalitních iniciativ, které by si zasloužily ještě větší prostor.
Hodne malo volna
Zamestavatel neakceptuje pozadavky
Jsou schopní jít i proti zakonum
Tahle firma mi zpusobila nevic stresu za posledni dobu
Jsou neferovi k zamestnancum
Se zdravotnickým vzdelanim a bez zkušenosti berou
Kolegove Vas zauci a je vsechno v poradku
Žádná rutina, naučila jsem se spousta dovednosti jako manipulace a aktivizace klienta. Naučila jsem se hodně o sobě, naučila jsem se trpělivosti, kreativitě.
Dlouhé rozestupy mrzi klienty, vzdálenost mezi klienty, náročnost služeb při hygieně, přesunech (bez pomůcek).
Oceňuji typ práce, velmi hodně mě to naučilo, naučila jsem se pracovat na sobě.
Komunikaci s nadřízeným, nedá se na něj spolehnout, není empaticky a neumí vyjít vstříc v plánu služeb, nic neřeší a při takto těžké práci je třeba mít komunikativniho šéfa. Jakmile se šéfovi něco nelíbí, hned se dokáže vyjádřit napomenutim.