Europ Assistance s.r.o.

Vyhodnocování rizik a škod

Po dohodě s nadřízeným / nadřízenou možnost home-office (max 2 dny v týdnu).
- tuhé procesy, předávání informací mezi týmy nefunguje, nejasné kompetence - nízká kvalita účetního systému, spousta věcí nutno dělat na koleně - IT moc nefunguje, resp. je potřeba být IT specialistou juniorem ke své práci - vysoké nároky managementu (vše ihned), hodně přesčasů - horší pracovní podmínky (sdílené stoly, málo prostoru, permanentně obsazené zasedací místnosti) - podprůměrné benefity ve srovnání s trhem
Pracuje u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 6 měsíci

Je tady dobrý kolektiv, podpora od ostatních, dobré platové podmínky + benefity, možnost pracovat z HO.
Motivace, pochvala?
Pracuje u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 1 měsícem

Europ Assistance s.r.o. image 1
Europ Assistance s.r.o. image 2
Europ Assistance s.r.o. image 3
Europ Assistance s.r.o. placeholder+9

V oddělení, do kterého jsem nastoupil došlo relativně nedávno k organizačním změnám, takže nemohu hodnotit kolegy přede mnou, každopádně s aktuálním týmem lidí jsem nadmíru spokojen. Líbí se mi neformální prostředí, flexibilní pracovní doba, cafeterie a benefity. Celkově zde vládne příjemná atmosféra.
Po organizačních změnách chvíli trvá, než si věci sednou, hýbe se to ale správným směrem. Někdy více práce nárazově, což je ve financích normální, hodně ale oceňuji snahu věci automatizovat, zefektivňovat a hledat lepší řešení. Zároveň mi oddělení nepřijde podstaffované, což je často velký problém v jiných firmách.
Pracuje u zaměstnavatele:méně než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem

Bývala tam skvělá banda lidí. Byli tam celkem fajn nadřízení, atmosféra bývala stresová, ale i pospolitá a přátelská.
Momentálně se bohužel kolektiv rozpadl a tam, kde se dříve dalo spolehnout na kolegy, jste na všechno sami. A když říkám všechno, nemyslím tím jen nadměrnou zátěž své pozice, ale zátěž i mnoha dalších pozic, které jsou obsazeny nekompetentními lidmi. Zapomeňte na jakýkoli osobní život. Neexistuje. Zapomeňte na víkendy. Přestanete dělit čas na pondělí až neděle a po třech letech pomalu i na den a noc. Zvykněte si na šest pracovních dní a jeden den volna. Aby se splnilo zákonné volno, můžete mít jeden den od šesti do dvou, pak den volna a třetí den od dvou do desíti. Když se nestíhá (a nestíhá se nikdy, v této době - 05.10.2021 - je podstav kolem dvaceti lidí), vás budou nadřízení žadonit abyste si brali směny navíc. V případě sezony vám nadřízený přesčas nařídí - bohužel pro zaměstnance se jedná o provoz, kde tohle zákon v omezené míře umožňuje. Obecně vzato - přijďte pracovat do EA, jestli chcete zakusit historii - a tím myslím tu část, kdy otroctví nebylo ještě zrušeno. Ale musím uznat, že Europ nedělá mezi nikým rozdíly - sedře vás z kůže nehledě na to, kdo jste.
Pracoval u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 1 rokem

Firma nabízí mnoho benefitů. Jedná se převážně o mladý kolektiv. Firma nabízí možnost různých velikostí úvazků (plný, 0.8, 0.7, 0.5, brigáda).
Na pozici koordinátora jde o psychicky velmi náročnou práci, která není dostatečně ohodnocena. Směnný provoz pro zajištění nepřetržité služby - náročné na osobní život. Vyžadovány znalosti nad rámec vašeho oddělení - zam. provádí školení, nicméně je třeba počítat, že postupně budete dělat takovou práci, kde se zam. budete zrovna hodit. Pracovní doba je po celou dobu bez přestání monitorována - veškerá aktivita, délky pauz, vše je zaznamenáváno. Firma se snaží posouvat vpřed, zjednodušovat procesy, automatizovat práci, na kterou není třeba člověk, nicméně mnoho vylepšení trvá déle, než je nutné. Vedení se snaží chovat férově, dokud Vás potřebují.
Pracuje u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem

Velmi mě potěšilo, že šlo dobře skloubit rodinný život s prací, kterou jsem vykonávala. Také bylo prima, že nám byl umožněn home office - práce z domova.
Byl vytvářen obrovský tlak na zaměstnance, málo školení ( jedou ve stylu - hodíme tě do vody a plav! ). Neustálé měnící se systém ( třeba i několikrát do týdne) - člověk rychle ztratí přehled o tom, co zrovna platí a co již ne! V návaznosti na takovéto chsotické změny samozřejmě negativně reagují i klienti.. Myslím, že to určitě není špatný zaměstnavatel, jen si musí najít nějaký systém, ve kterém budou všeobecně fungovat... Zatím to byl pro mě spíše jen chaos a stres.

Možnost práce při studiu
Díky možné variabilitě směn.

Jednoduchá práce, leč ve stresu. Berou i absolventy...
Pracoval u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem

Skvělý kolektiv, benefity, inovace.
Komunikace napříč firmou, nerozhodné vedení.
Pracuje u zaměstnavatele:více než 5 let
Napsáno:před více než 1 rokem

Oceňuji péči o zaměstnance, zpětnou vazbu a množství benefitů
občas až přílišnou kontrolu, hodnocení, mám pocit, že limity, které nám jsou nastavovány, jsou natolik stresující, že je to v důsledku kontraproduktivní, protože pod tlakem nedokážeme zajistit tak kvalitní službu zákazníkovi
Pracuje u zaměstnavatele:méně než 3 měsíce

Prostředí, přátelská atmosféra.
Rigidnost k změně (i když se tvrdí opak), všechno se dělá na poslední chvíli, nebo "na koleně". Šetření nákladů na jedné straně a skutečně bezbřehé mrhání na straně druhé. Pomalost rozhodnutí, přehazování odpovědnosti na nižší pozice.
Pracuje u zaměstnavatele:více než 10 let
Napsáno:před více než 1 rokem

Zajímavé benefity, možnost pomoci lidem
velký nátlak vedení na jednotlivce, pokud se nezvládají kritéria platformy
Pracuje u zaměstnavatele:méně než 1 rok
Další
2345

Provozovatel Atmoskop.cz, LMC s.r.o. společně s dalšími společnostmi z jeho obchodní skupiny, budou jako společní správci uchovávat vámi zadaný e-mail, abychom vám na něj mohli posílat nabídky nových pozic a/nebo hodnocení této firmy. Nastavení těchto e-mailů můžete spravovat ve svém účtu na Atmoskopu. Zobrazit více | Podmínky Atmoskop.cz

Zaujala / nezaujala vás firma Europ Assistance s.r.o.?