Recovera Využití zdrojů a.s.

Sběr, likvidace a zpracování odpadů

Pracoval jsem jako řidič všech možných nákladních vozidel. Normální pracovní doba, většinou od 5:00 do 15:00, celá výplata na pásce + stravenky.
Změnil bych vozový park nákladních vozidel, zastaralé auta, kterým byl dopřáván velmi špatný servis. Hrozný areál firmy, všude špína, prach a odpad toho nejhoršího kalibru který si většina lidí neumí ani představit - velmi špinavá a nepřijemná práce. Práce pro lidi s velmi silným žaludkem.
Napsáno:duben 2018

Pracovní doba
Jednání s lidmi
Napsáno:září 2024

Kromě kolegů vůbec s ničím!
Nejhorší firma, ve které jsem se za posledních 30 let ocitl/a! Nelidské, nemorální, nefér chování managementu. Absolvoval/a jsem výběrové řízení na danou pozici, vše přizpůsobil/a jimi požadovanému, co nejdřívějšímu nástupu do firmy. Úspěšně absolvoval/a vstupní školení, rychle jsem se začal/a zapracovávat. Šlo to dobře, díky fajn kolektivu. Management mi sliboval všechno možné, ovšem hráli se mnou tu nejšpinavější hru! Čtvrtý den od nástupu, kdy jsem si už nástupem do Recovera Využití zdrojů zavřel/a dveře do firmy, ze které jsem k nim odešel/a, mi dali výpověď a neuvedli důvod!!! Já se dozvěděl/a, že důvodem bylo, že můj předchůdce/moje předchůdkyně zrušil/a svoji výpověď. Odporné je to, že když mě přijímali, tak ho/ji velmi negativně hodnotili a nakonec mě poslali na dlažbu a jeho/ji přijali zpět! V dnešní těžké době dát někomu bez varování, doslova z minuty na minutu výpověď, je pro člověka likvidační! Jejich amorálnost jim to bohužel dovoluje. Neměli s tím ani ten nejmenší problém! Bohužel naše zákony takové zacházení se zaměstnanci umožňují, proti tomuto není žádná obrana! Konkrétně management jistého kraje považuji za zcela amorální jedince! Nemají morálku ani svědomí! S naprostým klidem Vám zničí život a pošlou Vás na dlažbu, přes to, že Vy jim vyjdete se vším vstříc a snažíte se co nejrychleji zapracovat a opustíte kvůli nástupu k nim všechny svoje dosavadní jistoty. Pracovník/Pracovnice managementu, který/která mě přijímal/a, klamal/a snad ve všem a když mě po třech dnech propouštěl/a, tak se mě zeptal/a, jak se mi u nich ve firmě líbí a hned na to mi řekl/a, že mě propouští??!! Samého/sama sebe se neustále ptám, co je tohle za člověka?! Nezbývá než doufat, že to absurdní a nemorální chování, jim vrátí život sám. Tuto firmu opravdu nikomu nedoporučuji, stačí si přečíst i ostatní komentáře.
Napsáno:říjen 2022

Výborný kolektiv
ne
Napsáno:červenec 2022

Jako velké plus vnímám stabilitu firmy a super kolektiv na pracovišti. Důležitá je pro mě rovněž možnost pracovat v případě potřeby z domova.
Napsáno:červenec 2022

Bezpečnost zaměstnanců je na prvním místě.
občas chybí relevatní informace o celkovém dění ve společnosti
Napsáno:květen 2022

Klidnou práci
Žádný pracovní postup, práce pořád stejná .
Napsáno:leden 2021

Práci bez přesčasů
Je to práce třídění odpadků a je to práce pro silné žaludky.
Napsáno:srpen 2019

Výborná kolektiv a přístup k zaměstnancům
Napsáno:červen 2019

V SUEZ máme skvěle nastavené vztahy, máme možnost práce na dálku, tedy skloubení pracovního a soukromého života a v neposlední řadě skýtá SUEZ spoustu příležitostí naučit se něco nového a rozvíjet se.

Práci, co dává hlubší smysl
Obor zpracování odpadů a ochrana přírodních zdrojů nabývá na důležitosti. Vzhledem ke klimatickým změnám je nezbytné více přemýšlet o tom, jak eliminovat množství odpadů a jak s nimi zacházet tak, aby to co nejméně zatěžovalo planetu. A to je právě to, o co se naše společnost snaží.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Co se týče zaměstnanců na dělnických pozicích, tak nabízíme velké množství pozic, kde se pracuje pouze v jednosměnném provozu, na ranní směnu. THP zaměstnanci pak mají možnost, v případě, že to dovoluje jejich náplň práce, domluvit se s nadřízeným na jistém podílu práce na dálku (mimo kancelář), například z domova, z jiného provozu apod. Mohou tak mnohem lépe skloubit svůj pracovní a osobní život.
Napsáno:duben 2022

U této firmy máme ještě 24 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Recovera Využití zdrojů a.s.?