Recovera Využití zdrojů a.s.

Sběr, likvidace a zpracování odpadů

Výborná kolektiv a přístup k zaměstnancům
Napsáno:červen 2019

V SUEZ máme skvěle nastavené vztahy, máme možnost práce na dálku, tedy skloubení pracovního a soukromého života a v neposlední řadě skýtá SUEZ spoustu příležitostí naučit se něco nového a rozvíjet se.

Práci, co dává hlubší smysl
Obor zpracování odpadů a ochrana přírodních zdrojů nabývá na důležitosti. Vzhledem ke klimatickým změnám je nezbytné více přemýšlet o tom, jak eliminovat množství odpadů a jak s nimi zacházet tak, aby to co nejméně zatěžovalo planetu. A to je právě to, o co se naše společnost snaží.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Co se týče zaměstnanců na dělnických pozicích, tak nabízíme velké množství pozic, kde se pracuje pouze v jednosměnném provozu, na ranní směnu. THP zaměstnanci pak mají možnost, v případě, že to dovoluje jejich náplň práce, domluvit se s nadřízeným na jistém podílu práce na dálku (mimo kancelář), například z domova, z jiného provozu apod. Mohou tak mnohem lépe skloubit svůj pracovní a osobní život.
Napsáno:duben 2022

U této firmy máme ještě 25 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Recovera Využití zdrojů a.s.?