V SUEZ máme skvěle nastavené vztahy, máme možnost práce na dálku, tedy skloubení pracovního a soukromého života a v neposlední řadě skýtá SUEZ spoustu příležitostí naučit se něco nového a rozvíjet se.
Meaningful work
Obor zpracování odpadů a ochrana přírodních zdrojů nabývá na důležitosti. Vzhledem ke klimatickým změnám je nezbytné více přemýšlet o tom, jak eliminovat množství odpadů a jak s nimi zacházet tak, aby to co nejméně zatěžovalo planetu. A to je právě to, o co se naše společnost snaží.
Jobs fit for working parents
Co se týče zaměstnanců na dělnických pozicích, tak nabízíme velké množství pozic, kde se pracuje pouze v jednosměnném provozu, na ranní směnu.
THP zaměstnanci pak mají možnost, v případě, že to dovoluje jejich náplň práce, domluvit se s nadřízeným na jistém podílu práce na dálku (mimo kancelář), například z domova, z jiného provozu apod. Mohou tak mnohem lépe skloubit svůj pracovní a osobní život.
There are 25 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?